LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
19 de gener de 2009
núm. 291
LA XARXA transparent pixel
omnia
La nova activitat Òmnia vol recollir les veus de tots els Punt TIC!

Les veus dels Punts, fes sentir la teva veu és una activitat senzilla però molt simpàtica que anima a tots els Punt TIC a explicar i compartir els seus projectes. Fent servir l’eina WOICES recollirem les veus de tots els Punts explicant qui sou, on sou, què feu i què voleu fer i construirem un mapa de veus i projectes.
 
ctc

Cursos TIC als municipis de la Conca de Barberà

Diversos municipis de la Conca de Barberà gaudiran de cursos d'informàtica a través del projecte Conc@TIC. La novetat més destacada d’aquest any és que el projecte ha ampliat a dues el nombre d’aules mòbils disponibles.
 
gestio usuaris

Novetats en el programa de gestió d'usuaris que desenvolupa l'Òmnia Riudoms

Està disponible la versió 2.5 del programa de gestió d'usuaris que realitzen a l'Òmnia de Riudoms. La novetat d'aquesta nova versió és que s'han modificat els segments d'estadístiques per edat, per tal d'adaptar-los als fulls d'estadístiques d'Òmnia.
 
menjar

Una formació diferent: Curs d'iniciació a la cuina

Al Punt TIC Prades-Montsant, seu de Cornudella de Montsant, han decidit organitzar un curs ben diferent als que realitzen normalment: un curs de cuina.
 
fronteres

Murs Sense Fronteres

Els nois i noies de Murs Sense Fronteres de l'Òmnia de Trinitat Nova han fet aquest cartell de difusió per incorporar nous alumnes d'altres barris. Es tracta d'un taller de graffiti, il·lustració i disseny, completament gratuït que inclou classes teòriques i realització de murals.
 
dinamitzadors

Sant Feliu On Line treballa amb tres nous membres

El projecte municipal Sant Feliu On Line treballa amb tres nous membres d'un Pla d'Ocupació de la Generalitat. Ruth Domínguez, Marc Bonavila i José Carlos Aguilar són els nous dinamitzadors digitals que aproparan el món de les TIC als habitants i teixit socioeconòmic local de Sant Feliu de Llobregat.
 
PER DINS transparent pixel
subvencions
Noves convocatòries de subvencions al web de la Xarxa Punt TIC

A l'apartat d'Ajuts i Subvencions de la nostra plana web trobareu dues noves convocatòries que poden ser interessants per als Punt TIC:
 
logotips

Últims dies per inscriure-us a la formació Òmnia

Us recordem que fins el 25 de gener està oberta la inscripció a l'edició 2009 del curs d'Extensió Universitària de dinamització i educació social de les TIC que ofereix la Xarxa Òmnia.
 
logotips
Recollim els logotips de les vostres entitats gestores!

L'oficina tècnica porta a terme una campanya per recollir els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC. Podeu fer arribar els logotips a oficina.tecnica [arrova] xarxa365.cat o bé pujar-los a la fitxa del vostre Punt TIC. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
NOTÍCIES
tarragona

Jornades de programari lliure a Tarragona

El Grup d'Usuaris de Programari Lliure de la província de Tarragona (GPL Tarragona) organitza aquesta trobada sobre software lliure. Les jornades GPL Tarragona tindran lloc dijous 29 de gener, a partir de les 15:30 hores, a la Sala de Graus del campus Sescelades (ETSE – Universitat Rovira i Virgili).
 
tic

Les TIC i la discapacitat

Les TIC i la discapacitat és un bloc que té com a objectiu difondre i assessorar sobre les TIC per a les persones amb discapacitat i/o amb necessitats educatives especials. Aquest bloc forma part del portal Diversitat Funcional i conté infinitat d'informació sobre eines, ajuts econòmics, programes gratuïts, associacions, etc.
 
RECURSOS
europeana
Ja es pot accedir a Europeana

Fa algunes setmanes es va anunciar l’obertura d’Europeana, després d’un procés d’alguns anys de col·laboració entre els ministeris de cultura dels estats membres de la Unió Europea. Europeana ha estat definida com una mena de biblioteca digital europea, en el sentit més ampli.
 
AGENDA
  • Fiasco Awards: Termini per presentar candidatures: El termini per presentar candidatures a aquests premis acaba el 20 de gener de 2009. [ + info ]
  • Software as a Service: La xerrada "Software as a Service (SaaS). Un model que va guanyant terreny" tindrà lloc el 22 de gener, a Barcelona. [ + info ]
  • Inned1: 1er Simposi d'Innovació Educativa: Tindrà lloc el 23 i 24 de gener de 2009 a Barcelona. [ + info ]
  • Jornades GPL Tarragona: Aquestes jornades sobre programari lliure tindran lloc dijous 29 de gener a Tarragona. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat