LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
12 de gener de 2009
núm. 290
LA XARXA transparent pixel
logotips

Oferta formativa de gener a l'Òmnia de Tortosa

Al Punt TIC-Òmnia de Tortosa comencen l'any amb cursos d'iniciació a la informàtica i a Internet. Aquests tallers estan destinats a totes aquelles persones que no han tocat mai un ordinador o que els seus coneixements d'informàtica no els deixen desenvolupar tasques senzilles amb l'ordinador.
 
logotips

L'Infocentre programa els cursos per a aquest trimestre

Amb l'inici de l'any nou, l'Infocentre de Santa Bàrbara comença a escalfar motors per iniciar les activitats formatives programades per al primer semestre de l'any.
 
pobla

Nous cursos a la Pobla de Segur

El Punt TIC Pobl@ pirineu e-centre ha programat diversos cursos d'informàtica per a aquest nou trimestre: Seguretat a Internet, Iniciació a la informàtica i Informàtica per a jubilats i jubilades.
 
nadal

L'Infocentre participa en el parc de Nadal

Un any més l'Infocentre ha participat en el parc de Nadal organitzat per l'Ajuntament de Santa Bàrbara. Del 26 al 31 de desembre, l'Infocentre ha muntat un taller on petits i joves han pogut fer ús de les noves tecnologies, navegar per Internet, utilitzar el correu electrònic i fer ús de diferents aplicacions.
 
PER DINS transparent pixel
butlleti

Tothom qui vulgui es pot subscriure al Setmanari Punt TIC

Fins ara el Setmanari Punt TIC s'ha enviat als dinamitzadors/ores i a responsables de la Xarxa Punt TIC, d'ara endavant però, tothom qui vulgui el podrà rebre. Només cal realitzar la subscripció.
 
jornada

Avaluacions de la Jornada de dinamització

Posem a l'abast de tothom els resultats de les avaluacions dels participants de la Jornada de dinamització de la Internet Social celebrada l'11 de desembre de 2008. Recordeu que encara teniu la possibilitat d'exposar la vostra opinió i propostes al nostre fòrum.
 
helpdesk

Recordeu que teniu un servei de suport informàtic a la vostra disposició 

Us recordem que la Xarxa Punt TIC posa a la vostra disposició un servei de suport informàtic del qual podeu fer ús quan tingueu un problema tècnic al vostre Punt TIC. Podeu trucar al telèfon 900 808 272 o escriure al correu electrònic: suport.informatic [arrova] punttic.cat.
 
logotips
Recollim els logotips de les vostres entitats gestores!

L'oficina tècnica porta a terme una campanya per recollir els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC. Podeu fer arribar els logotips a oficina.tecnica [arrova] xarxa365.cat o bé pujar-los a la fitxa del vostre Punt TIC. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
NOTÍCIES
opensource

La informàtica genèrica i el món de l'educació

Programari lliure a l'Educació. Tots hi guanyem! és el títol de l'article que publica al seu bloc Jordi Vivancos Martí, professor d'ensenyament secundari i formador en TIC. En aquest post explica les característiques del programari lliure i ofereix interessants enllaços i recursos.
 
windows

Microsoft llança la versió de proves de Windows 7

Des de divendres 9 de gener es pot descarregar la versió beta del nou sistema operatiu Windows 7, el qual pretén posar remei a alguns dels handicaps del criticat Windows Vista.
 
RECURSOS
musica
Canvis en l'oci audiovisual

Encara que el sistema Blu-ray estava pensat com a ampliació dels actuals DVD especialment en el terreny dels grans fitxers de vídeo o de música, ara l'ús que se'n fa és molt diferents. Quant a la música, cada cop més, s'hi accedeix per mitjà de la xarxa.
 
AGENDA
  • Fiasco Awards: Termini per presentar candidatures: El termini per presentar candidatures a aquests premis acaba el 20 de gener de 2009. [ + info ]
  • Inned1: 1er Simposi d'Innovació Educativa: Tindrà lloc el 23 i 24 de gener de 2009 a Barcelona. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat