LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
7 de gener de 2009
núm. 289
LA XARXA transparent pixel
logotips

Nous cursos de formació a la Conca de Barberà

Els tres Punt TIC del Consell Comarcal de la Conca de Barberà ofereixen diversos cursos per apropar les TIC als ciutadans i ciutadanes. 
 
ribera

Autoformació tutoritzada de gener, a Ribera d'Ebre

El proper dilluns 12 de gener s'inicia al Punt TIC de la Ribera d'Ebre el nou mes de curs autoformatiu. El curs del mes de gener va del 12 de gener al 7 de febrer, de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 h i de 17:00 a 20:00 h, i dissabtes de 9:30 a 14:30 h.
 
santfeliu

I Jornada Virtual "Sant Feliu Innova"

La I Jornada Virtual "Sant Feliu Innova" impulsada pel projecte Sant Feliu On Line, sorgeix amb la idea de fer una petita parada en el camí frenètic de les tecnologies i assaborir l'èxit de les xarxes socials, compartir i reflexionar sobre cap a on va la Web 2.0 i les seves implicacions socials.
 
aulamobil

Nova Aula Mòbil a la Conca de Barberà

El Consell Comarcal i l'Organisme Autònom de Desenvolupament de la Conca de Barberà segueixen apostant per potenciar les TIC a la comarca, per exemple, el 2009 entrarà en funcionament una segona aula mòbil per tal de donar més oferta formativa i cobrir el màxim de municipis possibles amb formació en noves tecnologies.
 
PER DINS transparent pixel
omnia

Pla de Formació Òmnia 2009

A partir del dia 8, i fins el 25 de gener, queda oberta la inscripció a l'edició 2009 del curs d'Extensió Universitària de dinamització i educació social de les TIC que ofereix la Xarxa Òmnia. Enguany, es podran cursar tots els mòduls que conformen el pla.
 
cursos

Doneu a conèixer els cursos que organitzeu! 

Segur que al gener inicieu diversos cursos i activitats als Punt TIC. Us animem a fer-ne difusió al web de la nostra xarxa. Publicar cursos és molt senzill, només cal fer el login i fer clic a Publica - Esdeveniment/Curs. Animeu-vos i doneu a conèixer tot el que feu al vostre Punt TIC!
 
logotips

Participeu a la wiki i al fòrum de la Jornada de dinamització de la Internet Social!

Us animem a explicar les vostres opinions i valoracions de la Jornada de dinamització de la Internet Social al nostre fòrum i/o a la pàgina de comentaris de la wiki.
 
logotips
Recollim els logotips de les vostres entitats gestores!

L'oficina tècnica porta a terme una campanya per recollir els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC. Podeu fer arribar els logotips a oficina.tecnica [arrova] xarxa365.cat o bé pujar-los a la fitxa del vostre Punt TIC. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
NOTÍCIES
puntcat

Beca de puntCAT per assistir a una trobada sobre la governança d'Internet

La Fundació puntCAT atorga una beca per assistir a la South Summer School on Internet Governance, que tindrà lloc del 29 de març a l'1 d'abril de 2009 a Argentina.
 
boe

El BOE, disponible només on-line

Des de l'1 de gener d'enguany la versió impresa del Boletín Oficial del Estado (BOE) ha desaparegut i es fa servir la versió on-line. Només es publiquen en paper els exemplars necessaris per a la seva conservació.
 
viquipedia

La Viquipèdia ja compta amb més de 150.000 articles

La versió en català de la Wikipedia ja té més de 150.000 articles publicats. D'aquesta manera, es converteix en la quinzena llengua amb més articles de les més de 250 llengües en què existeix aquesta enciclopèdia on-line.
 
fiasco

Els Fiasco Awards busquen candidats

L'objectiu dels Fiasco Awards és premiar els millors projectes de l'àmbit TIC que han acabat en "fiasco". Es poden presentar candidatures fins al 20 de gener de 2009 i el lliurament de premis tindrà lloc el 26 de febrer, a Barcelona.
 
RECURSOS
viquipedia
La Viquipèdia es va fent gran!

Segur que tots els lectors i lectores d'aquests recursos saben de sobres que la Viquipèdia és una enciclopèdia original. I ho és per moltes raons. Una d'elles, i de les principals, és el sistema d'elaboració, basat en la participació voluntària i espontània de coneixedors d'una determinada temàtica que col·laboren redactant els articles relacionats amb aquest tema.
 
AGENDA
  • Fiasco Awards: Termini per presentar candidatures: El termini per presentar candidatures a aquests premis acaba el 20 de gener de 2009. [ + info ]
  • Inned1: 1er Simposi d'Innovació Educativa: Tindrà lloc el 23 i 24 de gener de 2009 a Barcelona. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat