LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
22 de desembre de 2008
núm. 288
LA XARXA transparent pixel
felicitacio

Us desitgem Bon Any 9!

L'any 2008 ha sigut un any de canvis i nous projectes innovadors per a tota la xarxa. Esperem que l'any vinent ens porti més i millor! Us fem arribar la nostra felicitació per a tots i totes. Que passeu bones festes en bona companyia! 
 
reis_tremp

Activitats de Nadal a l'e-centre Tremp

Al Punt TIC de Tremp s’han programat un seguit d’activitats per a aquest Nadal: un curs de retoc fotogràfic per a joves i un taller per enviar la carta als Reis per correu electrònic.
 
casa oficis

Acte de cloenda de la Casa d'Oficis de Sant Feliu

Dijous 18 de desembre ha tingut lloc l'acte de cloenda de la Casa d'Oficis "Sant Feliu Ciutat Digital", on s'han impartit cursos de Tècnic/a en sistemes microinformàtics i de Dinamitzador/a digital.
 
ctc

Nova programació als Punt TIC del Centre Telemàtic de la Conca de Barberà

Per al proper semestre gener – juny 2009, als tres Punt TIC del Centre Telemàtic de la Conca de Barberà s’organitzen diversos cursos i activitats dirigits a tots els públics, per tal de minimitzar la fractura digital a la comarca.
 
PER DINS transparent pixel
jornada

La Jornada de dinamització de la Internet Social no ha finalitzat

Encara queda fer una valoració de la jornada i per a això volem recollir les opinions de tothom. Us animem a explicar les vostres opinions i valoracions al nostre fòrum i/o a la pàgina de comentaris de la wiki.
 
sant feliu

Es busquen dos dinamitzadors o dinamitzadores

L'Ajuntament de Sant Feliu contractarà dues persones per realitzar tasques de dinamització digital, en el marc dels Plans d'Ocupació del Departament de Treball de la Generalitat.
 
logotips
 
Recollim els logotips de les vostres entitats gestores!

L'oficina tècnica porta a terme una campanya per recollir els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC. Podeu fer arribar els logotips a oficina.tecnica (arrova) xarxa365.cat o bé pujar-los a la fitxa del vostre Punt TIC. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
NOTÍCIES
cibersocietat

Coordinador/ora per al Congrés Virtual de la CiberSocietat

L'Observatori per a la CiberSocietat busca una persona per realitzar la coordinació general del seu IV Congrés virtual, que tindrà lloc el 2009.
 
windows live

Diversos serveis de Windows Live, en català

Microsoft ofereix alguns serveis del paquet de programari Windows Live en català, incloent el programa de missatgeria instantània Messenger.
 
RECURSOS
compra

Comerç electrònic i Blu-ray

Dues constatacions: 1) A tot el món les vendes per Internet van clarament a l'alça. 2) Fa mesos que va acabar la batalla entre els diversos aspirants a succeir els actuals DVD, amb la victòria del sistema anomenat Blu-ray.
 
AGENDA
  • Data límit per participar al Work On Fest: El termini per participar a aquest concurs de curtmetratges de Sant Feliu de Llobregat acaba el 30 de desembre. [ + info ]
  • Inned1: 1er Simposi d'Innovació Educativa: Tindrà lloc el 23 i 24 de gener de 2009 a Barcelona. [ + info ]
 
El proper Setmanari Xarxa Punt TIC s'enviarà dimecres, 7 de gener de 2009.
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat