LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
15 de desembre de 2008
núm. 287
LA XARXA transparent pixel
sant vicenç

Invitació a l'obra de teatre de l'Òmnia de Sant Vicenç dels Horts

El proper divendres, 19 de desembre, a les 17:30 hores, els usuaris i usuàries de l'Òmnia de Sant Vicenç dels Horts es transformaran en artistes que volen explicar vivències. "Les Noves Tecnologies com mitjà per a la creació artística" ha donat com a fruit aquesta obra de teatre.
 
lanparty

Pallars Sobirà 2.0 & LAN Party, el 21 de desembre

Aquesta serà la primera LAN Party que s'organitza al Pallars Sobirà. L'objectiu és acostar les noves tecnologies i els seus usos als diversos àmbits i col·lectius de la comarca (amb la idea de fer xarxa), a més de ser un espai de trobada i relació on compartir una bona estona, interessos comuns, coneixements i recursos.
 
logotips

16a Xerrada Econòmico-Tecnològica, al Punt TIC de l'Alt Urgell

El Punt TIC de l'Alt Urgell realitzarà el proper dia 18 de desembre la 16a Xerrada Econòmico-Tecnològica. La temàtica escollida per a aquest mes és "El Consum: Inspecció de productes i serveis".
 
trinitat nova

L'Òmnia Trinitat Nova té nova cara

Des de l'Òmnia de Trinitat Nova ens fan arribar una fotografia on podem apreciar els canvis i millores que hi han realitzat.
 
tps

Teletreballadors i teletreballadores intercanvien coneixements

Dimecres 10 de desembre, 18 teletreballdors i teletreballadores del Pallars Sobirà van esmorzar plegats a l'Hotel Pessets per conèixer-se i per intercanviar coneixements i experiència.
 
tv3

Xerrada-col·loqui al voltant de la Marató de TV3 sobre les malalties mentals greus, al Punt TIC de la Fatarella

El 13 de novembre al Punt TIC de la Fatarella es va fer una xerrada-col·loqui a prop del tema de la Marató de TV3 d’aquest any. Va estar organitzada per la Junta Local Contra el Càncer de la Fatarella.
 
infocentre

A l'Infocentre de Santa Bàrbara tenen nova sala amb ordinadors

L’Infocentre de Santa Bàrbara estrena nova sala de connectivitat per als usuaris/àries. Donat el gran nombre d’usuaris i usuàries que diàriament fan ús dels serveis que ofereix l’Infocentre i la consolidació dels mateixos, la regidoria de noves tecnologies aposta per millorar les seves instal·lacions.
 
PER DINS transparent pixel
jis

La Jornada de dinamització de la Internet Social reuneix a un gran nombre de dinamitzadors/ores

Dijous, 11 de desembre, un gran nombre de dinamitzadors/ores, representants i tècnics de les secretaries, fundacions coordinadores i oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC vam celebrar la Jornada de dinamització de la Internet Social, al Citilab-Cornellà.
En aquesta notícia podeu veure una petita selecció de les fotografies de la trobada.
Continuem treballant a la wiki de la jornada i anirem afegint-hi imatges, vídeos i diversos materials.
 
carlemany

Premi Europeu Carlemany de Joventut

El Parlament Europeu i la Fundació Premi Internacional Carlemany d'Aquisgrà conviden a fomentar el desenvolupament de la consciència europea entre els joves a través de la presentació d'exemples pràctics d'europeus que convisquin en una sola comunitat. Termini: 16/01/09.
 
logotips
 
És molt important que ens envieu els logotips de les vostres entitats gestores!

L'oficina tècnica porta a terme una campanya per recollir els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC. Podeu fer arribar els logotips a oficina.tecnica (arrova) xarxa365.cat o bé pujar-los a la fitxa del vostre Punt TIC. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
NOTÍCIES
chrome

Google Chrome deixa de ser beta

Google ha anunciat que el seu navegador de codi obert, Chrome, ha abandonat la fase de proves. La companyia afirma que la nova versió, la 1.0, és més estable, permet una navegació més ràpida, incorpora un nou gestor dels preferits i millora les funcions relatives a la privacitat i la seguretat..
 
RECURSOS
songbird

Regals telemàtics

Arriben algunes novetats interessants, i a més gratuïtes, ara que s'acosta Nadal. Una d'elles és la versió 1.0 de Songbird, que és un reproductor multimèdia lliure, amb versió Linux, Windows i Mac, amb tota una colla de característiques que trobareu explicades aquí.
 
AGENDA
  • La Web Mediatitzada: Aquestes jornades tindran lloc del 16 al 19 de desembre, a Barcelona. [ + info ]
  • 16a Xerrada Econòmico-Tecnològica: Es realitzarà el proper dia 18 de desembre al Punt TIC de l'Alt Urgell. [ + info ]
  • Especial 12x12: Dissenyant el futur: L'últim debat de l'any que organitza Barcelona Digital Centre Tecnològic tindrà lloc el 19 de desembre, a Barcelona. [ + info ]
  • Pallars Sobirà 2.0 & LAN Party: Aquesta LAN Party tindrà lloc el 21 de desembre, a Sort. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït per els i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat