LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
9 de desembre de 2008
núm. 286
ÚLTIMA HORA DE LA JORNADA transparent pixel
tarja jornada
Ja són aquí les jornades! Abans de venir, podeu personalitzar la vostra tarja d'identificació

Ja està a la vostra disposició la tarja d'identificació per a la jornada, la podeu personalitzar amb les vostres dades i imatge o avatar. Abans de venir, no deixeu de mirar la wiki de les jornades per estar informats/des de totes les novetats!

Ens trobarem al Citilab dijous, 11 de desembre, a les 9:00 hores. Us hi estarem esperant! Els que no podeu assistir-hi, podreu seguir algunes de les conferències en directe al web del Citilab-Cornellà.
 
LA XARXA transparent pixel
ribera ebre

Continua l'autoformació tutoritzada al 2009, a Ribera d'Ebre

Al Punt TIC de la Ribera d'Ebre, com ja ho fan des de fa més de 6 anys, el 2009 continuaran amb la formació d'iniciació a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).
 
guifi

Jornada Guifi.net, a Santa Eulàlia de Puig-Oriol

La Jornada Guifi.net tindrà lloc al Pun TIC de Lluçà, a Santa Eulàlia de Puig-oriol, dissabte 13 de desembre. L'objectiu de la trobada és trobar formes per millorar el servei i l'aprofitament de les possibilitats que ofereix la xarxa guifi.net.
 
cat

Festa d'aniversari del Punt TIC-Òmnia de Santa Coloma de Cervelló

La festa se celebrarà el 16 de desembre, a partir de les 19.30 hores. Entre d'altres activitats i exposicions, es farà un lliurament simbòlic de diplomes a la primera entitat que es va fer la web a aquest Òmnia i a l'usuari/ària de més edat.
 
PER DINS transparent pixel
cajasol

Programa Actuació Social de la Fundació Cajasol

Convocatòria pública anual que proporciona finançament a iniciatives i projectes socials desenvolupats per associacions sense ànim de lucre orientades a potenciar la igualtat d'oportunitats i a col·laborar en la integració de col·lectius de risc. Termini: 12/12/08.
 
cat
Es necessita informador/ora amb amplis coneixements d'informàtica per a casal de joves

Es necessita una persona per formar equip amb un dinamitzador/ora i gestionar un casal de joves d'una ciutat del Baix Llobregat. L'horari seria de dilluns a divendres, de 17:00 a 22:00 hores i un dissabte al mes (28 hores setmanals aproximadament). Cal enviar els currículums a l'adreça: info [arrova] e-mithra.org.
 
cat
Publicada la resolució dels ajuts FTIC 2007

S'ha publicat la resolució de la convocatòria d'ajuts FTIC 2007. D'acord amb la convocatòria, en el termini de 15 dies comptadors de l'endemà de la publicació al tauler d'anuncis de l'AGAUR cal realitzar l'acceptació, d'acord amb el document normalitzat, signat pel representant de l'entitat.
 
ciutatsdigitals
Convocatòria d'ajuts Ciutats Digitals 2008 - 2010

Promoure i implantar la Societat de la Informació i el sector TIC a Catalunya a través de l'impuls de la generació d'iniciatives empresarials amb alt valor afegit econòmic, el desenvolupament dels serveis digitals dirigits als ciutadans/nes i la potenciació dels Punt TIC. Publicació DOGC: 28/11/08. Termini: 15 dies.
 
cat

Ajuts per a la creació de nous Punt TIC

Concessió d'ajuts en espècie per a la creació de Punt TIC en municipis petits de Catalunya. Aquest ajut consisteix en terminals (de 4 a 7), 1 servidor, 1 impressora, 1 switch, 1 accés wireless i programari Linkat GNU/Linux.
 
logotips
 
És molt important que ens envieu els logotips de les vostres entitats gestores!

L'oficina tècnica porta a terme una campanya per recollir els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC. Podeu fer arribar els logotips a oficina.tecnica (arrova) xarxa365.cat o bé pujar-los a la fitxa del vostre Punt TIC. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
NOTÍCIES
pimestic
El pla PIMESTIC fa balanç del seu primer any

El 4 de desembre es va presentar en roda de premsa, en el marc de la jornada PIMESTIC celebrada a Girona, el balanç del primer any d’implementació del pla PIMESTIC.
 
give1

L'ordinador XO estarà disponible en català

L'ordinador XO, creat per als infants dels països empobrits, es comercialitzarà a la Unió Europea a partir del 16 de desembre, mitjançant la campanya "Give one, get one".
 
RECURSOS
mobil

Mòbils avançats

Fa temps que un telèfon mòbil ha deixat de ser bàsicament una eina per parlar per telèfon. Avui el mòbil pot fer tantes coses que ja hem mig oblidat que també serveix per parlar. Però això que coneixem avui no és res. Apple, amb el seu iPhone, va començar a marcar el camí de la complexitat creixent. I una colla de noms ben coneguts l'han seguit.
 
AGENDA
  • Esmorzar de teletreballadors/ores: Aquesta trobada tindrà lloc a Sort el 10 de desembre. [ + info ]
  • Sessió informativa del postgrau d'e-govern: La presentació d'aquest postgrau tindrà lloc el 10 de desembre. [ + info ]
  • Jornada de dinamització de la Internet Social: La trobada de dinamitzadors/ores de la nostra xarxa es realitzarà l'11 de desembre. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC al Solsonès: Aquesta jornada tindrà lloc l'11 de desembre a Solsona. [ + info ]
  • Jornada Guifi.net: La trobada es realitzarà el 13 de desembre a Santa Eulàlia de Puig-oriol. [ + info ]
  • La Web Mediatitzada: Aquestes jornades tindran lloc del 16 al 19 de desembre, a Barcelona. [ + info ]
  • Especial 12x12: Dissenyant el futur: L'últim debat de l'any que organitza Barcelona Digital Centre Tecnològic tindrà lloc el 19 de desembre, a Barcelona. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït per els i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat