LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
1 de desembre de 2008
núm. 285
ÚLTIMA HORA DE LA JORNADA transparent pixel
peons
Últim dia d'inscripció a la jornada

Recordeu que avui és l'últim dia per apuntar-vos a la Jornada de Dinamització de la Internet Social, que tindrà lloc el proper 11 de desembre. Entreu aquí per tal de formalitzar la vostra inscripció.
La wiki de la jornada continua enriquint-se amb les vostres aportacions! Hi trobareu:
No deixeu de participar-hi!
 
LA XARXA transparent pixel
gimcana
Gimcana de la Xarxa Municipal de Telecentres de Lleida

En aquest concurs organitzat per la Xarxa Municipal de Telecentres de Lleida s’han de resoldre diferents enigmes al voltant de la ciutat de Lleida, amb l’ajuda de les noves tecnologies i el que han après els alumnes en els diferents cursos impartits des de la xarxa.
 
vandellos
L'Òmnia de l'Hospitalet de l'Infant, a TV Vandellòs

La televisió local de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant va informar d'un taller d'alfabetització que es va realitzar al Punt TIC-Òmnia de l'Ajuntament de l'Hospitalet de l'Infant i va aprofitar per parlar amb la dinamitzadora Magda Marzo i per informar sobre el servei que ofereix aquest Punt TIC-Òmnia.
 
tortosa
Tallers d'iniciació a Internet, al Punt TIC-Òmnia Tortosa

Aquests tallers, que es realitzaran durant el mes de desembre, estan adreçats a totes aquelles persones que tenen nocions bàsiques d'informàtica i volen conèixer Internet i els seus usos.
 
televall gent gran
Connexió per als majors de 60, a la Fundació Televall

La connexió a Internet al Punt TIC de Ribes de Freser és gratuïta durant els caps de setmana per a totes les persones majors de 60 anys. La Fundació Televall acaba de posar en marxa aquest servei amb l'objectiu de fomentar l’ús de les noves tecnologies entre la gent gran.
 
videoconferencia

Videoconferència entre el Pallars i el Solsonès

Dilluns passat, 24 de novembre, un grup de teletreballadors i teletreballadores del Pallars va fer una videoconferència amb els teletreballadors/ores del Solsonès. Aquesta és la segona vegada que fan una videoconferència entre els dos Punt TIC, els quals consideren que és una experiència molt positiva. Els dos Punt TIC continuaran fent activitats conjuntes.
 
ccbaixcamp

Nous manuals de correu electrònic i activitats a Internet

El Punt TIC-Òmnia del Consell Comarcal Baix Camp ha publicat un llibre que recull activitats que es poden fer per Internet (consultar diaris, buscar receptes, consultar mapes, veure videos, conèixer els drets d'autor i Viquipèdia, etc.) i un manual interactiu sobre els primers passos amb el correu electrònic.
 
cat

Ampliat el termini per presentar curtmetratges al Work On Fest

En un principi el termini per participar al Festival de Curtmetratges sociolaborals per Internet de Sant Feliu de Llobregat acabava el 30 de novembre, però aquesta data ha estat ampliada fins al 30 de desembre.
 
PER DINS transparent pixel
teletreball
Avui és l'últim dia per presentar la justificació dels ajuts de teletreball

D'acord amb la base 14 de la convocatòria, els ens beneficiaris de la convocatòria d'ajuts a projectes de teletreball (Ordre GAP/372/2008) resolta en data 17 novembre de 2008 han de presentar la justificació de la realització efectiva de l'activitat com molt tard avui, 1 de desembre de 2008. 
 
cat

La formació inicial per a dinamitzadors/ores Òmnia tindrà lloc demà

Demà, 2 de desembre, es farà la formació per als nous dinamitzadors i dinamitzadores Òmnia, a l'Associació per a Joves TEB. Aquesta formació pretén oferir una visió general del projecte Òmnia i dels seus aspectes més característics a tots els nous dinamitzadors i dinamitzadores.
 
cat
Publicada la resolució dels ajuts FTIC 2007

S'ha publicat la resolució de la convocatòria d'ajuts FTIC 2007. D'acord amb la convocatòria, en el termini de 15 dies comptadors de l'endemà de la publicació al tauler d'anuncis de l'AGAUR cal realitzar l'acceptació, d'acord amb el document normalitzat, signat pel representant de l'entitat.
 
santfeliuonline
Es necessita dinamitzador/ora per al projecte Sant Feliu On Line

Ofereixen un contracte de 35 hores setmanals per treballar de dilluns a divendres realitzant diverses tasques, com ara, gestió, formació, control estadístic, manteniment web, suport eventual a departament informàtic de l'ajuntament, etc.
 
ciutatsdigitals
Convocatòria d'ajuts Ciutats Digitals 2008 - 2010

Promoure i implantar la Societat de la Informació i el sector TIC a Catalunya a través de l'impuls de la generació d'iniciatives empresarials amb alt valor afegit econòmic, el desenvolupament dels serveis digitals dirigits als ciutadans/anes i la potenciació dels Punt TIC. Publicació DOGC: 28/11/08. Termini: 15 dies.
 
cat

Ajuts per a la creació de nous Punt TIC

Concessió d'ajuts en espècie per a la creació de Punt TIC en municipis petits de Catalunya. Aquest ajut consisteix en terminals (de 4 a 7), 1 servidor, 1 impressora, 1 switch, 1 accés wireless i programari Linkat GNU/Linux.
 
logotips
 
És molt important que ens envieu els logotips de les vostres entitats gestores!

L'oficina tècnica porta a terme una campanya per recollir els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC. Podeu fer arribar els logotips a oficina.tecnica (arrova) xarxa365.cat o bé pujar-los a la fitxa del vostre Punt TIC. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
NOTÍCIES
logotips
Suspesa la fase presencial del II CIPE

La fase presencial del II Congrés Internacional de la Publicació Electrònica (II CIPE), prevista per al 12, 13 i 14 de desembre, ha estat suspesa, segons ha donat a conèixer l'organització de la iniciativa.
 
citilab

Primer aniversari del Citilab-Cornellà

Citilab, centre experimental de la innovació ciutadana, ha celebrat el seu primer aniversari amb una festa de portes obertes i remodelant la plana web.
 
RECURSOS
headmouse

Europeana, al desembre - Apareix HeadMouse

Haurem d'esperar fins a mitjans de desembre per poder consultar l'enciclopèdia digita europea, Europeana, ja que es va col·lapsar el primer dia de llançament degut a les nombroses visites rebudes. HeadMouse és una eina que facilita l'ús de les TIC a persones amb discapacitat.
 
AGENDA
  • Update '08: Aquesta conferència tindrà lloc l'1 de desembre a Barcelona. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC al Gironès: Aquesta jornada tindrà lloc el 4 de desembre. [ + info ]
  • Sessió informativa del postgrau d'e-govern: La presentació d'aquest postgrau tindrà lloc el 10 de desembre. [ + info ]
  • Jornada de dinamització de la Internet Social: La trobada de dinamitzadors/ores de la nostra xarxa es realitzarà l'11 de desembre. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC al Solsonès: Aquesta jornada tindrà lloc l'11 de desembre a Solsona. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït per els i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat