LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
24 de novembre de 2008
núm. 284
ÚLTIMA HORA DE LA JORNADA transparent pixel
xarxa
La wiki de la Jornada de dinamització de la Internet Social en marxa!
Endavant, entreu al vostre espai, us estem esperant!
 
LA XARXA transparent pixel
solsona
Experiències personals amb les TIC al Club de TV3

Demà, dimarts 25 de novembre, el magazín de tarda de TV3 El Club, llança la secció "Psicopatologia digital amb el Dr. Soler",  en la producció del qual alguns membres de la Xarxa Punt TIC han participat directament. 
 
sobira
Videoconferència entre teletreballadors i teletreballadores

Avui, dilluns 24 de novembre, els Punt TIC del Solsonès i del Pallars Sobirà organitzaran una videoconferència entre teletreballadors/ores dels seus territoris per tal de potenciar el teletreball i crear sinergies entre els seus participants.
 
localpira
Presenten el resultat del projecte "Pira abans"

El passat divendres 14 de novembre a les 19:00 hores al Local Social de Pira es van presentar, a tota la població de Pira, els treballs que van realitzar els joves durant el curs “Recupera i guarda la memòria de Pira: Com era Pira abans?”.
 
pallars
Guanyadors/ores del concurs "Un riu d'imatges"

Dins del marc de la Fira de Tardor de Sort va tenir lloc l'acte de lliurament de premis del concurs "Un riu d'imatges" del I Festival Multimèdia de l'Alt Pirineu. Ja es coneixen, llavors, els guanyadors i guanyadores de les tres categories del concurs (vídeo, fotografia i fons de pantalla).
 
180

Programari lliure, una alternativa per a les PIMES

El dia 14 de novembre van tenir lloc les I Jornades de Software Lliure organitzades pel Punt TIC del Solsonès CTFC.
 
akwaba

"Creant barri", jornades de la Fundació Akwaba

Les VIII Jornades de la Fundació Akwaba "Creant barri: art, educació, desenvolupament comunitari" tindran lloc el 22 de novembre, a la biblioteca Tecla Sala del barri La Torrasa.
 
cat

Participeu al Work On Fest - Festival en línia de microcurts sociolaborals!

Encara sou a temps de participar a aquest concurs de microcurts que organitzen a Sant Feliu. La  la temàtica de l'edició d'enguany són els horaris laborals i per participar-hi cal realitza un curtmetratge que no superi els 3 minuts. el termini acaba el 30 de novembre (inclòs)!
 
PER DINS transparent pixel
planavanza
Resolució FTIC2007

Ja s'ha fet pública la resolució de la Convocatòria dels ajuts FTIC 2007. El seu objectiu és el desenvolupament de projectes de formació en TIC, orientats a fomentar l'accés a la societat del coneixement a Catalunya.
cat

Formació inicial per a dinamitzadors i dinamitzadores Òmnia

Aquesta formació, que tindrà lloc el proper dimarts 2 de desembre, pretén oferir una visió general del projecte Òmnia i dels seus aspectes més característics a tots els nous dinamitzadors i dinamitzadores.
 
cat

Ajuts per a la creació de nous Punt TIC

Concessió d'ajuts en espècie per a la creació de Punt TIC en municipis petits de Catalunya. Aquest ajut consisteix en terminals (de 4 a 7), 1 servidor, 1 impressora, 1 switch, 1 accés wireless i programari Linkat GNU/Linux.
 
logotips

Més de 10 anys de Plans de Desenvolupament Comunitari

Aquesta jornada tindrà lloc a la Casa del Mar el proper divendres 28 de novembre. Totes les persones vinculades amb el projecte Òmnia que ho desitgin hi podran participar. Per fer-ho, cal que contactin per correu electrònic amb salcaraz (arrova) gencat.cat o a mbadia (arrova) gencat.cat.
 
logotips
 
Envieu-nos els logotips de les vostres entitats gestores!

L'oficina tècnica porta a terme una campanya per recollir els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC. Podeu fer arribar els logotips a oficina.tecnica (arrova) xarxa365.cat o bé pujar-los a la fitxa del vostre Punt TIC. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
NOTÍCIES
santfeliu
Valoració positiva de la jornada sobre accés electrònic als serveis públics

Està aprovat per llei que, a partir del 31 de desembre de 2009, tots els ciutadans i ciutadanes tindran el dret de relacionar-se electrònicament amb totes les administracions, un fet que imposa unes obligacions a l’administració local, que ha d’abordar els reptes que això planteja. a Sant Feliu es va fer una jornada sobre aquest tema i ens apropen la valoració.
 
logotips

Setmana Tecnològica a Granollers

Aquesta setmana es desenvolupa a Granollers la quarta edició de la Setmana Tecnològica que organitza el Centre Tecnològic i Universitari de Granollers. Es podrà assistir a diversos tallers i hi haurà xerrades sobre la nova generació d’Internet 3.0 i el fenomen de les xarxes socials.
 
RECURSOS
life

La digitalització avança

Setmanes enrere comentàvem l'aparició de dos nous recursos d'Internet que trencaven barreres: l'accés gratuït a l'hemeroteca de la Vanguardia i l'Street View de Google. Aquesta setmana parlem de la digtalització de l'arxiu de la revista Life i de la biblioteca digital europea Europeana.
 
AGENDA
 • Setmana tecnològica a GranollersEs desenvoluparà del 24 al 28 de novembre. [ + info ]
 • Aliances estratègiques: com crear valor i unir esforçosAquest debat digital tindrà lloc el 26 de novembre a Barcelona. [ + info ]
 • Aprenentatge virtual de llengües: entorns, eines i materials didàctics: Aquesta jornada es realitzarà a Barcelona, el 26 de novembre. [ + info ]
 • Jornada-debat de networking professionalTindrà lloc a Barcelona, el 26 de novembre. [ + info ]
 • Jornada PIMESTIC al Barcelonès: Aquesta jornada tindrà lloc a l'Hospitalet de Llobregat el 27 de novembre. [ + info ]
 • Premis Cibermax: El lliurament de premis tindrà lloc el 28 de novembre a Madrid. [ + info ]F
 • Update '08: Aquesta conferència tindrà lloc l'1 de desembre a Barcelona. [ + info ]
 • Jornada PIMESTIC al Gironès: Aquesta jornada tindrà lloc el 4 de desembre. [ + info ]
 • Sessió informativa del postgrau d'e-govern: La presentació d'aquest postgrau tidnrà lloc el 10 de desembre. [ + info ]
 • Jornada de dinamització de la Internet Social: La trobada de dinamitzadors/ores de la nostra xarxa es realitzarà l'11 de desembre. [ + info ]
 • Jornada PIMESTIC al Solsonès: Aquesta jornada tindrà lloc l'11 de desembre a Solsona. [ + info ]
 • II CIPE: El II Congrés Internacional de la Publicació Electrònica se celebrarà del 12 al 14 de desembre. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït per els i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat