LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
17 de novembre de 2008
núm. 283
LA XARXA transparent pixel
sant feliu

Work On Fest - Festival en línia de microcurts sociolaborals

Work On Fest és un Festival de Curtmetratges sociolaborals per Internet, organitzat per la UGT i patrocinat per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, RTVE, XTVL i Lamalla.cat.
 
ebre
Èxit de les jornades de PL de les Terres de l'Ebre

Els dies 7 i 8 de novembre, van tenir lloc les Jornades de Programari de les Terres de l’Ebre. El dia 7 es van realitzar activitats als Punt TIC de les Terres de l’Ebre i el 8 es va celebrar la segona part de la jornada amb ponències sobre la propietat intel·lectual.
 
gent_gran

Punt TIC de Tremp, apropant Internet als més grans

L’e-centre Tremp ha realitzat un seguit d'accions amb la Fundació Fiella a fi d'apropar Internet als més grans. Ha dut a terme una xerrada a la residència d’avis i ha programat un curs d’iniciació a la informàtica i Internet adreçada a la gent gran.
 
solsona

Assistència nombrosa, a la trobada de novells i experts

Dilluns, dia 10 de novembre, el Punt TIC del Solsonès ha celebrat una trobada entre persones més avançades i novells en Tecnologies de la Informació i la Comunicació.
 
cat

Apreneu a treure el suc al .cat!

La Fundació puntCAT amb la col·laboració de la Xarxa Punt TIC oferirà a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona el taller "Treu-li el suc al teu domini .CAT amb les eines gratuïtes d'Internet", dijous, 20 de novembre, a partir de les 18:30 hores.
 
PER DINS transparent pixel
jornades

11 de desembre: Jornada de dinamització de la Internet Social

La nova edició de la Jornada de dinamització de la Internet Social ja té data i programa! Tindrà lloc l'11 de desembre al Citilab-Cornellà i un cop més els dinamitzadors i dinamitzadores i les seves experiències seran els protagonistes.
 
omnia

Formació inicial per a dinamitzadors i dinamitzadores Òmnia

Aquesta formació, que tindrà lloc el proper dimarts 2 de desembre, pretén oferir una visió general del projecte Òmnia i dels seus aspectes més característics a tots els nous dinamitzadors i dinamitzadores.
 
musica

Nova activitat Òmnia: (aprèn, crea, escolta i comparteix) música

Es tracta d'un recull de recursos en línia per treballar els diferents aspectes de la música, hi trobareu recursos per aprendre, per crear, per escoltar i per compartir música.
 
governacio

Ajuts per a la creació de nous Punt TIC

Concessió d'ajuts en espècie per a la creació de Punt TIC en municipis petits de Catalunya. Aquest ajut consisteix en terminals (de 4 a 7), 1 servidor, 1 impressora, 1 switch, 1 accés wireless i programari Linkat GNU/Linux.
 
desenvolupament

Més de 10 anys de Plans de Desenvolupament Comunitari

Aquesta jornada tindrà lloc a la Casa del Mar el proper divendres 28 de novembre. Totes les persones vinculades amb el projecte Òmnia que ho desitgin hi podran participar. Per fer-ho, cal que contactin per correu electrònic amb salcaraz (arrova) gencat.cat o a mbadia (arrova) gencat.cat.
 
logotips

A Mithra necessiten un formador/ora amb certificat Microsoft

Es necessita formador/ora per fer un curset puntual d'Excel (40 hores) a St. Boi de Llobregat. És imprescindible que tingui el certificat de Microsoft. El CV s'ha d'enviar a info (arrova) e-mithra.org i cal que l'assumpte sigui "formador excel".
 
logotips
 
Campanya per recollir els logotips de les entitats gestores

L'oficina tècnica porta a terme una campanya per recollir els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC. Podeu fer arribar els logotips a oficina.tecnica (arrova) xarxa365.cat o bé pujar-los a la fitxa del vostre Punt TIC. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
logotips

Obert el termini d'inscripció al curs d'acollida i introducció a la Xarxa de Punt TIC per a dinamitzadors/ores

Els nous dinamitzadors/ores podeu realitzar la inscripció per al curs d'acollida, que té com objectiu familiaritzar-vos amb la Xarxa Punt TIC, els seus orígens, els recursos de què disposa, etc. i amb les tasques a realitzar als Punt TIC.
 
NOTÍCIES
granollers

Setmana Tecnològica a Granollers

L’última setmana de novembre tindrà lloc a Granollers la quarta edició de la Setmana Tecnològica que organitza el Centre Tecnològic i Universitari de Granollers.
 
planeta

Agregador de blocs de la CiberSocietat

L'Observatori de la CiberSocietat ha llançat la versió beta del seu agregador de blocs. Es tracta d'un espai que recopila l'activitat de diversos blocs escrits per persones properes a l'Observatori i que tracten des de diferents àmbits i puts de vista temes relacionats amb la cibersocietat.
 
iodigital

Presenten la comunitat virtual IOdisgital

Dijous, 6 de novembre, es va presentar a Barcelona el portal IOdisgital, una comunitat virtual per promocionar la igualtat d'oportunitats de les persones amb discapacitat.
 
softcatala

Softcatalà estrena plana web

Softcatalà, que té com a objectiu fomentar l'ús del català a la informàtica, Internet i les noves tecnologies, presenta nova imatge i fa el portal més col·laboratiu, aprofitant el seu desè aniversari.
 
RECURSOS
skype

Comunicació parlada i visual per Internet

Que els sistemes de comunicació telefònica estan en plena evolució no és cap novetat. I que el model de negoci de les companyies telefòniques ha canviat substancialment, tampoc no ho és.
 
AGENDA
  • Sessió informativa del postgrau Govern i gestió pública a la societat de la informació: e-govern: Tindrà lloc a Barcelona el 17 de novembre. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC a Tarragona: Aquesta jornada tindrà lloc a Tarragona el 20 de novembre. [ + info ]
  • Treu-li el suc al teu domini .CAT: Aquesta formació tindrà lloc el 20 de novembre a Barcelona. [ + info ]
  • II Jornada de desenvolupament rural: Dona i ocupació al món rural: La segona sessió d'aquesta jornada tindrà lloc el 22 de novembre a Santa Bàrbara. [ + info ]
  • Jornada-debat de networking professionalTindrà lloc a Barcelona, el 26 de novembre. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC al Barcelonès: Aquesta jornada tindrà lloc a l'Hospitalet de Llobregat el 27 de novembre. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït per els i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat