LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
10 de novembre de 2008
núm. 282
LA XARXA transparent pixel
logotips

Jornada sobre software lliure per a PIMES

Divendres, 14 de novembre, tindrà lloc a Solsona la jornada "El software lliure: Què pot oferir a les PIMES?", organitzada pel Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), del qual forma part el Punt TIC del Solsonès.
 
cat

Apreneu a treure el suc al .cat!

La Fundació puntCAT amb la col·laboració de la Xarxa Punt TIC oferirà a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona el taller "Treu-li el suc al teu domini .CAT amb les eines gratuïtes d'Internet", dijous, 20 de novembre, a partir de les 18:30 hores.
 
riberaebre

Autoformació tutoritzada, a Ribera d'Ebre

Avui, 10 de novembre, s'inicia al Punt TIC de la Ribera d'Ebre el nou mes de curs autoformatiu. El curs va del 10 de novembre al 5 de desembre, de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:00 h, i dissabtes de 9:30 a 14:30 hores.
 
dona

Dona i ocupació al món rural

La II Jornada de desenvolupament rural a Santa Bàrbara es centrarà en la dona i l'ocupació al món rural i tindrà lloc els dies 14 i 22 de novembre. S’exposaran diferents experiències, de l'entorn més proper a Santa Bàrbara i de la resta de Catalunya.
 
expertsnovells

Trobada entre experts i novells en TIC

Avui, dilluns 10 de novembre, a les 10:00 hores, el Punt TIC del Solsonès, organitza la primera trobada entre persones més avançades i novells en Tecnologies de la Informació i la Comunicació.
 
alturgell 
Xerrada sobre la virtualització de servidors, al Consell Comarcal de l'Alt Urgell

La virtualització de servidors serà el tema que es tractarà aquest dimarts, dia 11, a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, en el marc de les xerrades econòmico-tecnològiques que organitza el Punt TIC de la comarca.
 
tortosa

S'acaben els primers tallers a l'Òmnia Tortosa

La setmana passada van acabar els primers tallers de l'Òmnia Tortosa. Tres activitats d'iniciació a la informàtica que han tingut una gran assistència durant tot el més d'octubre.
 
tardorsort

El Punt TIC del Pallars Sobirà, present a la Fira de Tardor de Sort

El Punt TIC del Pallars Sobirà ha estat present en la Fira de tardor de Sort d'aquest cap de setmana. Tothom que ha passat per l'estand ha pogut connectar-se a Internet via wifi i ha pogut resoldre els dubtes informàtics que tenia..
 
lapalma

Tallers d'Internet i fotografia digital al Punt TIC de la Palma

El Punt TIC de la Palma de Cervelló organitza dos tallers per al mes de novembre: Internet, eines telemàtiques; i Fotografia digital. Aquests tallers estan emmarcats dins el programa La Palm@ Digital: Cicle de tallers tecnològics.
 
PER DINS transparent pixel
formacioende

Comença la formació del programa ENDE - Dones i TIC

Durant el mes de novembre i desembre s'està impartint a diferents Punt TIC de Catalunya una formació en TIC per a entitats de dones.
 
quadernseducacio

Òmnia, als Quaderns d'Educació Social nº12

Al número 12 dels Quaderns d'Educació Social del Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya, titulat "Educació Social i Tecnologies de la Informació i la Comunicació  "Les noves fronteres de la inclusió" han sortit publicats dos articles vinculats directament amb el projecte Òmnia.
 
logotips
 
Campanya per recollir els logotips de les entitats gestores

L'oficina tècnica té una campanya per recollir els logotips de les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC. Podeu fer arribar els logotips a oficina.tecnica (arrova) xarxa365.cat o bé pujar-los a la fitxa del vostre Punt TIC. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
logotips

Obert el termini d'inscripció al curs d'acollida i introducció a la Xarxa de Punt TIC per a dinamitzadors/ores

Els nous dinamitzadors i dinamitzadores ja podeu realitzar la inscripció per al curs d'acollida de la Xarxa Punt TIC, que té per objectiu familiaritzar els dinamitzadors/res amb la Xarxa Punt TIC, els seus orígens, els recursos de que disposa, etc. i amb les tasques a realitzar als Punt TIC.
 
NOTÍCIES
govern

Sessions informatives sobre el postgrau Govern i gestió pública a la societat de la informació: e-govern

El 17 de novembre i el 10 de desembre tindran lloc sessions informatives sobre el postgrau Govern i gestió pública a la societat de la informació: e-govern.
 
RECURSOS
oled

Novetats en l’àmbit dels monitors

En les darreres setmanes han aparegut diferents informacions respecte les pantalles d’ordinador. Algunes alerten dels perills que pot comportar una excessiva exposició als monitors engegats. D'altres assenyalen que estem a punt d’experimentar un gran canvi: la introducció de les pantalles basades en l’aplicació de la tecnologia OLED.
 
AGENDA
  • I trobada entre experts i novells en tecnologies de la informació: Organitzada pel Punt TIC del Solsonès CTFC, tindrà lloc el dia 10 de novembre. [ + info ]
  • 15a xerrada econòmico-Tecnològica: Virtualització de servidorsTindrà lloc l'11 de novembre a la Seu d'Urgell. [ + info ]
  • El software lliure: Què pot oferir a les PIMES?Aquesta jornada es realitzarà a Solsona el 14 de novembre. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC al Maresme: Aquesta jornada sobre el Pla PIMESTIC tindrà lloc a Mataró el 14 de novembre. [ + info ]
  • II Jornada de desenvolupament rural: Dona i ocupació al món rural: Aquesta jornada tindrà lloc el 14 i el 22 de novembre a Santa Bàrbara. [ + info ]
  • Sessió informativa del postgrau Govern i gestió pública a la societat de la informació: e-govern: Tindrà lloc a Barcelona el 17 de novembre. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC a Tarragona: Aquesta jornada tindrà lloc a Tarragona el 20 de novembre. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC al Barcelonès: Aquesta jornada tindrà lloc a l'Hospitalet de Llobregat el 27 de novembre. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït per els i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat