LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
3 de novembre de 2008
núm. 281
LA XARXA transparent pixel
puntcat

Treu-li el suc al teu domini .CAT amb les eines gratuïtes d'Internet 

La Fundació puntCAT amb la col·laboració de la Xarxa Punt TIC oferirà a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona el taller "Treu-li el suc al teu al teu domini .CAT amb les eines gratuïtes d'Internet", dijous, 20 de novembre, a partir de les 18:30 hores.
 
riberaebre

Curs d'Internet i TIC per a empresaris/àries 

Dissabtes 15, 22 i 29 de novembre, de 10:00 a 14:00 hores, es realitzaran unes sessions adreçades a empresaris/àries i a emprenedors/ores, al Punt TIC de la Ribera d'Ebre.
 
solsona

Software lliure: Què pot aportar a les PIMES?

El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, del qual forma part el Punt TIC del Solsonès, organitza aquesta jornada sobre programari lliure el 14 de novembre.
 
ribera ebre

Tràmits per Internet, al Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre permet realitzar tràmits mitjançant Internet. L’aplicació de l’e-trac, l’atenció als ciutadans del Consell on-line, converteix la Ribera d’Ebre en la primera comarca de Catalunya on totes les administracions locals disposen de finestreta a la xarxa.
 
logotips
Diversos dinamitzadors/ores i responsables de la Xarxa Punt TIC participen al Fòrum d'estudis sobre la joventut

Aquestes jornades tindran lloc el 4, 5 i 6 de novembre a la Universitat de Lleida i tractaran diversos temes, com ara, l'administració local on-line, els nous espais de comunicació jove i l'educació, formació i ocupació. Hi haurà taules d'experiències en què participaran, entre d'altres, dinamitzadors/ores i responsables de diversos Punt TIC.
 
logotips
Jornada de Programari Lliure, a les Terres de l'Ebre

Els Punt TIC de les Terres de l'Ebre organitzen una trobada per aprendre i debatre sobre programari lliure i propietat intel·lectual. Divendres, 7 de novembre, hi haurà una jornada divulgativa a cada Punt TIC col·laborador i dissabte 8 tindrà lloc una jornada acadèmica a Tortosa.
 
PER DINS transparent pixel
logotips
 
Campanya per recollir els logotips de les entitats gestores

L'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC comença una campanya per recollir els logotips de totes les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC.

Podeu fer arribar els logotips (amb la millor qualitat possible) a oficina.tecnica (arrova) xarxa365.cat. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
logotips

Obert el termini d'inscripció al curs d'acollida i introducció a la Xarxa de Punt TIC per a dinamitzadors/ores

Els nous dinamitzadors i dinamitzadores ja podeu realitzar la inscripció per al curs d'acollida de la Xarxa Punt TIC, que té per objectiu familiaritzar els dinamitzadors/res amb la Xarxa Punt TIC, els seus orígens, els recursos de que disposa, etc. i amb les tasques a realitzar als Punt TIC.
 
NOTÍCIES
eweek

Engegada la setmana digital a Vic

Des d'avui fins a divendres, 7 de novembre, a Vic celebraran la cinquena edició de l'e-week, que enguany se centrarà, sobretot, en la tecnologia mòbil.
 
logotips

El sector educatiu i el tecnològic troben punts en comú a l'ITWorldEdu

L’ITWorldEdu 2008, celebrat a l'EsadeForum de Barcelona del 29 al 31 d'octubre, s'ha consolidat com a punt de trobada de professionals dels sectors educatiu i tecnològic. Us apropem opinions i comentaris de persones que hi van participar.
 
googlemaps

Barcelona, al Google Street View

Google ha activat el servei Google Street View al mapa de Barcelona. A més de poder visualitzar els carrers de la ciutat, molts barcelonins i barcelonines s'han trobat a elles mateixes a les fotografies.
 
ubuntu

Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex, en català

La comunitat catalana d'Ubuntu ha presentat la traducció al català de la nova versió d'Ubuntu, la 8.10, que inclou més efectes tridimensionals, nous decorats gràfics per a personalitzar l'escriptori i més compatibilitat amb la majoria de targes de connexió 3G i webcams del mercat.
 
openoffice

Presenten la traducció de l'OpenOffice.org 3.0

El passat 10 d'octubre es va publicar la versió 3.0 del paquet OpenOffice.org en anglès i ara ja és disponible en català. Van presentar la traducció dijous passat, 30 d'octubre, i ja es pot descarregar.
 
pnud

Acord per fomentar l'ús de les TIC a Amèrica Llatina 

La Generalitat de Catalunya, la UOC i les Nacions Unides signen un acord per fomentar l’aprenentatge virtual i les TIC com a eines de desenvolupament a Amèrica Llatina.
 
RECURSOS
vanguardia

Traspassar l’espai, traspassar el temps 

Ni en temps de crisi, les novetats en el camp de la societat del coneixement i de la informació no paren. N’hi ha moltes i algunes de veritablement destacades, com ara Google StreetView i la possibilitat d'accedir a l'hemeroteca de la Vanguardia.
 
AGENDA
  • e-weekLa setmana digital de Vic es celebrarà del 3 al 7 de novembre. [ + info ]
  • Jornades Tecnologies de la Relació, Salut i usos socials en els joves: Aquesta jornada tindrà lloc el 4 de novembre a Vic. [ + info ]
  • Fòrum d'estudis sobre la joventut: Tindrà lloc del 4 al 6 de novembre a la Universitat de Lleida. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC a l'Urgell: Aquesta jornada sobre el Pla PIMESTIC es realitzarà a Vilagrassa el 6 de novembre. [ + info ]
  • Jornada de Programari Lliure de les Terres de l'Ebre: Tindrà lloc el 7 i 8 de novembre a diversos Punt TIC i a Tortosa. [ + info ]
  • El software lliure: Què pot oferir a les PIMES?Aquesta jornada es realitzarà a Solsona el 14 de novembre. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC al Maresme: Aquesta jornada sobre el Pla PIMESTIC tindrà lloc a Mataró el 14 de novembre. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC a Tarragona: Aquesta jornada tindrà lloc a Tarragona el 20 de novembre. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït per els i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat