LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
27 d'octubre de 2008
núm. 280
LA XARXA transparent pixel
joventut

Diversos dinamitzadors/ores i responsables de la Xarxa Punt TIC participen al Fòrum d'estudis sobre la joventut

Aquestes jornades tindran lloc el 4, 5 i 6 de novembre a la Universitat de Lleida i tractaran diversos temes, com ara, l'administració local on-line, els nous espais de comunicació jove i l'educació, formació i ocupació. Hi haurà taules d'experiències en què participaran, entre d'altres, dinamitzadors/ores i responsables de diversos Punt TIC.
 
televall

La festa del programari lliure del Ripollès aplega més de 200 persones

Dissabte 18 d'octubre es va celebrar a Ripoll la IV Jornada de programari lliure del Ripollès amb tallers de formació i una gran festa a la nit. Més de 200 persones van passar pel Centre Cívic Eudald Graells durant tot el dia.
 
pallars

Nous cursos al Punt TIC del Pallars Sobirà 

Un curs d'Autocad, un altre de web 2.0 i administració pública i diversos tallers formen l'oferta formativa per al novembre del Punt TIC del Pallars Sobirà.
 
telecolonia

Els TeleColòni@ de Cal Pons i de la Torre de l'Amo inicien els cursos de formació

Un total de tres cursos estan programats per iniciar-se el proper mes de novembre: "Edició Multimèdia" al Telecoloni@ de Cal Pons, i "Perd la por al ratolí" a Cal Pons i també a Torre de l'Amo.
 
pl

Jornada de Programari Lliure, a les Terres de l'Ebre

Els Punt TIC de les Terres de l'Ebre organitzen una trobada per aprendre i debatre sobre programari lliure i propietat intel·lectual. Divendres, 7 de novembre, hi haurà una jornada divulgativa a cada Punt TIC col·laborador i dissabte 8 tindrà lloc una jornada acadèmica a Tortosa.
 
video

1er concurs de clips de vídeo socials de Les Corts

L'Aula de Noves Tecnologies, LesCorts.cc, l'Ajuntament de les Corts i la Fundació FIAS organitzen el primer concurs de clips de vídeo de les Corts, on la temàtica és lliure, sempre i quan es parli de les Corts i siguin temes socials.
 
lamina

Felicitats! 5è aniversari de Desdelamina.net

Desdelamina.net és l'entitat on s'ubica l'Òmnia Grupo Unión la Mina i aquest any estan d'aniversari. Per aquest motiu han creat tot un seguit d'activitats per commemorar i reviure aquests cinc anys d'història al barri.
 
PER DINS transparent pixel
logotips
 
Campanya per recollir els logotips de les entitats gestores

L'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC comença una campanya per recollir els logotips de totes les entitats que gestionen els Punt TIC, per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC.

Podeu fer arribar els logotips (amb la millor qualitat possible) a oficina.tecnica (arrova) xarxa365.cat. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
cai

Obert el termini d'inscripció al curs d'acollida i introducció a la Xarxa de Punt TIC per a dinamitzadors/ores

Els nous dinamitzadors i dinamitzadores ja podeu realitzar la inscripció per al curs d'acollida de la Xarxa Punt TIC, que té per objectiu familiaritzar els dinamitzadors/res amb la Xarxa Punt TIC, els seus orígens, els recursos de que disposa, etc. i amb les tasques a realitzar als Punt TIC.
 
consorci

El Punt TIC Telecoloni@ busca un dinamitzador/ora

Telecoloni@ necessita una persona per cobrir una plaça de dinamitzador/ora a mitja jornada. Els requisits imprescindibles per poder accedir a aquest lloc de treball són haver realitzat  estudis secundaris i tenir coneixements alts d’informàtica i de català (es valorarà tenir el Nivell C).
 
mapfre

Premi Superando Barreras de la Fundació Mapfre

La Fundació Mapfre convoca anualment una sèrie de premis d'interès general. Entre aquests, destaca el premi Superando Barreras, que s'atorga a persones o institucions que hagin contribuït a la superació de barreres de les persones amb discapacitat. Termini: 10/11/08.
 
lapaeria

Ier Premi Candi Villafañe per a la promoció d'Igualtat d'Oportunitats

L'Ajuntament de Lleida convoca la primera edició del premi Candi Villafañe per reconèixer projectes que fomentin la igualtat d'oportunitats. Termini: 31/10/08.
 
NOTÍCIES
itworld

ITWorldEdu, punt de trobada del sector educatiu i el tecnològic

Barcelona acollirà del 29 al 31 d’octubre l’ITWorldEdu 2008, punt de trobada cap a l’excel·lència de la tecnologia educativa entre la indústria i els serveis educatius de tots els àmbits, per tal de cercar conjuntament solucions que permetin potenciar les TIC en l’ensenyament.
 
itworld

Fòrum @asLAN Expo Barcelona

El 28 i 29 d'octubre se celebra la cinquena edició del Fòrum @asLAN Expo Barcelona que vol ser un punt de trobada on poder adquirir coneixements i establir contactes professionals per afrontar els nous temps en què les tecnologies es converteixen en claus estratègiques per assolir els objectius d'una empresa o una institució.
 
RECURSOS
cleaner

Netejar l'ordinador amb CCleaner

No es tracta ara de netejar l’ordinador per fora, tot i que moltes màquines que fem servir sovint requeririen una bona neteja externa que poques vegades trobem el moment de fer. Però ens referim avui a la neteja interna d’una brutícia no visible que s’acumula a l’ordinador cada vegada que el fem servir.
 
AGENDA
  • Fundamentos web 2008: Aquesta jornada se celebrarà a Gijón (Astúries) el 27 i 28 d'octubre. [ + info ]
  • Jornada de bones pràctiques per a la infància i l'adolescència en l'ús de les TIC: Es realitzaran el 28 d'octubre a Madrid. [ + info ]
  • InterACC10: Aquesta trobada tindrà lloc a Barcelona el 28 d'octubre. [ + info ]
  • Fòrum @asLAN Expo BarcelonaEl 28 i 29 d'octubre se celebra Barcelona la cinquena edició del Fòrum @asLAN Expo Barcelona. [ + info ]
  • ITWorldEdu 08: Aquesta trobada entre el sector educatiu i el de noves tecnologies es realitzarà del 29 al 31 d'octubre a Barcelona. [ + info ]
  • Com millorar la meva relació comercial amb els meus clients: Aquesta jornada tindrà lloc el 30 d'octubre a Barcelona. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC a Terrassa: Aquesta jornada tindrà lloc el 30 d'octubre. [ + info ]
  • Jornades Tecnologies de la Relació, Salut i usos socials en els joves: Aquesta jornada tindrà lloc el 4 de novembre a Vic. [ + info ]
  • Fòrum d'estudis sobre la joventut: Tindrà lloc del 4 al 6 de novembre a la Universitat de Lleida. [ + info ]
  • Jornada de Programari Lliure de les Terres de l'Ebre: Tindrà lloc el 7 i 8 de novembre a diversos Punt TIC i a Tortosa. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït per els i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat