LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
20 d'octubre de 2008
núm. 279
LA XARXA transparent pixel
riberaebre

3r Concurs de postals de Nadal a la Ribera d'Ebre

L'Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre amb el suport del Punt TIC de la Ribera d'Ebre organitza el 3r Concurs de Postals de Nadal, adreçat a joves d'entre 16 i 35 anys.
 
geolocalitzacio

Seguiment del taller de Web 2.0, de l'Òmnia de Riudoms

A l'última sessió del taller de Web 2.0 que s'està realitzant a l'Òmnia de Riudoms han parlat sobre la geolocalització i han après a fer servir, entre d'altres, aquests dos recursos: panoramio.com i alpinaut.com.
 
tortosa

Taller d'informàtica bàsica a Tortosa

Per al novembre, l'Òmnia de Tortosa ha programat un taller nou: el d'informàtica bàsica, que està adreçat a aquelles persones que ja tenen coneixements bàsics d'informàtica i ja fan servir aquesta eina per fer tasques senzilles.
 
PER DINS transparent pixel
logotips
 
L'oficina tècnica recull els logotips de les entitats gestores

L'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC comença una campanya per recollir els logotips de totes les entitats que gestionen els punts per tal de fer difusió i donar-los el reconeixement necessari. Per aconseguir-ho demanem la col·laboració dels dinamitzadors/res i responsables dels Punt TIC.

Podeu fer arribar els logotips (amb la millor qualitat possible) a oficina.tecnica (arrova) xarxa365.cat. Us estarem molt agraïts i agraïdes!
 
mithra

L'Òmnia de Santa Coloma de Cervelló - MITHRA busca un formador/a

MITHRA busca formador/a per impartir cursos de programari lliure (Mandriva i aplicacions) un parell de tardes a la setmana a un poble a prop de Vilafranca (6 hores setmanals).
 
gencat

Premi Voluntariat 2008

Per fomentar i promoure la tasca de les associacions de voluntariat, entesa com a expressió de la participació ciutadana, aquest premi vol guardonar projectes que abastin tant tot el territori català com l'àmbit local. Publicació DOGC: 19/09/08. Termini: 31/10/08.
 
NOTÍCIES
googlecat

Atorgats els Premis Nacionals de Comunicació

Google.cat obté el premi en la categoria d'Internet, per la seva aposta a favor del multilingüisme. L'acte de lliurament de premis tindrà lloc avui, dilluns 20 d'octubre, a les 18:30, al Palau de la Generalitat.
 
blogactionday

Més de 12 mil blocaires han parlat sobre la pobresa

Dimecres, 15 d'octubre, ha sigut el Dia d'Acció dels Blocs 2008 (Blog Action Day). 12.800 blocaires han publicat posts, vídeos i podcasts al voltant de la pobresa i han tingut més de 13 milions de lectors.
 
parlacat

Parla.cat, un nou recurs per aprendre català en línea

Parla.cat és un nou espai web per a la difusió de recursos, eines i materials didàctics relacionats amb l'ensenyament i l'aprenentatge del català.
 
openoffice

OpenOffice.org presenta la versió 3.0

Després de diverses Betes, ja és disponible l'OpenOffice 3.0, que per primera vegada ofereix una versió específica per a Mac. La versió en català de l'OpenOffice 3.0 no serà disponible fins a finals d'aquest mes.
 
RECURSOS
seguretat

María Serrano ens parla de seguretat

Aprofundim en la guia "Seguretat en Internet per a infants i adolescents", editada per l'Ajuntament de Sant Cugat. Està especialment dirigida a pares, mares i personal educatiu, amb recomanacions pràctiques per fer més segura la navegació dels més menuts en Internet.
 
fotografia

Organitzar les fotos

En un temps rècord, el món de la fotografia ha fet un canvi espectacular perquè en menys de 10 anys pràcticament ha desaparegut la fotografia tradicional de clixé, revelat i reproducció en laboratori fotogràfic, pel sistema de captació d'imatges digitals i reproducció en pantalla d'ordinador o en sistemes d'impressió informàtica.
 
AGENDA
  • La direcció de la innovació: Aquest debat sobre l'economia digital tindrà lloc el 21 d'octubre a Barcelona. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC a la Cerdanya: Aquesta jornada tindrà lloc el 23 d'octubre a Puigcerdà. [ + info ]
  • MoodleMoot Barcelona: Aquesta trobada d'usuaris i usuàries de la plataforma Moodle es realitzarà del 23 al 25 d'octubre a Barcelona. [ + info ]
  • Fundamentos web 2008: Aquesta jornada se celebrarà a Gijón (Astúries) el 27 i 28 d'octubre. [ + info ]
  • InterACC10: Aquesta trobada tindrà lloc a Barcelona el 28 d'octubre. [ + info ]
  • Fòrum @asLAN Expo BarcelonaEl 28 i 29 d'octubre se celebra Barcelona la cinquena edició del Fòrum @asLAN Expo Barcelona. [ + info ]
  • ITWorldEdu 08: Aquesta trobada entre el sector educatiu i el de noves tecnologies es realitzarà del 29 al 31 d'octubre a Barcelona. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC a Terrassa: Aquesta jornada tindrà lloc el 30 d'octubre. [ + info ]
  • Jornades Tecnologies de la Relació, Salut i usos socials en els joves: Aquesta jornada tindrà lloc el 4 de novembre a Vic. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
gov

Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït per els i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat