LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
6 d'octubre de 2008
núm. 277
LA XARXA transparent pixel
Marianao

Curs per a associacions, al Punt TIC - Òmnia de la Fundació Marianao

La particularitat d'aquest curs, que va començar la setmana passada, és que no hi ha temari preestablert, sinó que seran els propis alumnes els que plantegin les necessitats que tenen en la gestió de les seves respectives entitats.
 
SBG

Jornada sobre fibra òptica en municipis petits i zones rurals

Aquesta jornada organitzada pel Punt TIC de Sant Bartomeu del Grau està orientada a donar a conèixer l'abast de la tecnologia, les perspectives de futur, i les experiències i projectes pioners.
 
Sant Boi

Presentació del web del taller de poesia de la gent gran de Sant Boi

Demà, dimarts 7 d'octubre, a les 18.00 hores a Cal Ninyo, es farà la presentació del web que la Carme Raichs, escriptora i responsable del taller de poesia de la Gent Gran de Sant Boi, ha muntat en col·laboració amb el Punt TIC - Òmnia de la Fundació Marianao.
 
utopia
 
Versió digital de la revista "Utopía"

El Punt TIC - Òmnia Ponent presenta l'edició en format digital de la revista "Utopía", que fins ara només existia en format imprès. Amb la digitalització pretenen que arribi encara a més persones.
 
Aldea

Cursos TIC al Punt TIC de l'Aldea

El Punt TIC de l’Ajuntament de l’Aldea organitza la segona edició de cursos TIC. Després de l’èxit del 2007, aquest any es realitzen quatre cursos de nivell avançat i bàsic impartits per dues dones joves de la mateixa població.
 
Ribera

Autoformació tutoritzada d'octubre al Punt TIC de la Ribera d'Ebre

Avui, dilluns 6 d'octubre, s'inicia al Punt TIC de la Ribera d'Ebre el nou mes de curs autoformatiu. El curs del mes d'octubre va del 6 al 31 d'octubre.
 
Capgrossos

Creació artística a partir del reciclatge

El Punt TIC - Òmnia Pla del Remei va organitzar un taller de capgrossos que va acabar amb una desfilada juntament amb els gegants del barri. Aquesta iniciativa prové d'una tradició del barri que durant molts anys els veïns i les veïnes es feien els seus propis capgrossos.
 
pobla

Nous cursos, al Pobl@ pirineu e-centre

El Punt TIC de la Pobla de Segur, Pobl@ pirineu e-centre, ha presentat la seva programació per a l'octubre i novembre. Hi haurà un curs d'iniciació a Internet, un altre d'imatge digital i Photoshop, i un altre d'informàtica per a jubilats i jubilades.
 
PER DINS transparent pixel
gestio
 
Nova versió del programa de gestió d'usuaris/àries

Teniu disponible una nova versió del Gestor d'Usuaris/àries creat pel Punt TIC - Òmnia de Riudoms, amb un major suport per al contacte per e-mail amb els vostres usuaris i usuàries.
 
correos

Seixanta treballadors de Correos es formen als Punt TIC

Diferents Punt TIC han col·laborat amb Correus per tal de facilitar la formació a seixanta treballadors que tenien pocs o baixos coneixements informàtics. Aquests, amb el suport dels dinamitzadors, han pogut cursar diferents formacions telemàtiques.
 
NOTÍCIES
Urban

Les jornades UrbanLabs ja són aquí

Tindran lloc del 9 a l'11 d'octubre al Citilab-Cornellà. Pretenen ser un punt de trobada per presentar, compartir i crear projectes d'acció ciutadana, innovació, comunicació i aprenentatge, que destaquin per tenir un component social i tecnològic.
 
atic

Intervencions i materials de les jornades àtic2ª 

Ja estan disponibles els materials i les gravacions de les ponències de les jornades àtic2ª d'enguany (V Jornades sobre Tecnologies de la Informació i la Comunicació).
 
seguretat

Guia sobre la seguretat a Internet per a infants i adolescents

L'Ajuntament de Sant Cugat posa a l’abast de pares, mares i educadors/res una guia per a la pràctica i bon ús d’Internet per part dels més joves de la casa.
 
sunbird

La versió 0.9 del Sunbird, en català

Softcatalà ha presentat la traducció al català de la versió 0.9 del Sunbird, un gestor de calendaris i agenda electrònica lliure i multi-plataforma que funciona com a aplicació independent basada en el Calendari del Mozilla.
 
quiz

Què saps dels "estàndards" web?

CSS, ATAG, W3C, XLINK, XML, WCAG...? Si vols provar-te i comprovar què en saps i què és el que encara no domines, pots provar el "Quiz de los Estándares" que consisteix en 20 preguntes i una sèrie de possibles repostes.
 
fundamentos

Fundamentos web 2008, quarta edició

Un congrés sobre tecnologies per a la Web, organitzat pel Web Consortium W3C i per la Fundación CTIC i que té com a objectiu tractar sobre el desenvolupament web d'alt nivell. Es realitzarà a Gijón, els propers 27 i 28 d'octubre.
 
itworld

ITWorldEdu, punt de trobada del sector educatiu i el tecnològic

Barcelona acollirà del 29 al 31 d’octubre l’ITworldEdu 2008, punt de trobada cap a l’excel·lència de la tecnologia educativa entre la indústria i els serveis educatius de tots els àmbits, per tal de cercar conjuntament solucions que permetin potenciar les TIC en l’ensenyament.
 
cipe

El II Congrés Internacional de la Publicació Electrònica canvia de dates

Aquest congrés consta d'una fase on-line i una altra presencial. La on-line s'ha allargat fins al 21 de novembre i la presencial tindrà lloc del 12 al 14 de desembre, en comptes del 17 al 19 d'octubre.
 
RECURSOS
teletreball.jpg

Pla Pilot sobre teletreball a la Generalitat (2)

Aquesta setmana ampliem la informació referida a la Prova Pilot que durà a terme la Generalitat de Catalunya, a través del Departament Governació, per a la implementació del teletreball a l'administració pública, centrant-nos en la publicació de la Guia per a la introducció al teletreball a la Generalitat de Catalunya.
 
AGENDA
 • La intel·ligència col·lectiva i la web 2.0: El 8 d'octubre tindrà lloc la 14a sessió web. [ + info ]
 • Jornada PIMESTIC al Pla d'Urgell: Aquesta jornada tindrà lloc el 9 d'octubre a Mollerussa. [ + info ]
 • UrbanLabs 2008: Del 9 a l'11 d'octubre es celebraran aquestes jornades de tecnociutadania i socioinnovació al Citilab-Cornellà. [ + info ]
 • Lliurament dels Premis Blocs Catalunya 2008: Aquest acte es realitzarà el 10 d'octubre a l'Auditori-Palau de Congressos de Girona. [ + info ]
 • Fes-nos servir: Aquesta trobada sobre recursos d'educació en comunicació tindrà lloc del 15 al 17 d'octubre a Barcelona. [ + info ]
 • Jornada PIMESTIC a l'Alt Penedès: Aquesta jornada tindrà lloc el 16 d'octubre a Vilafranca del Penedès. [ + info ]
 • Tecnolliure - Linkat 2008: Les primeres jornades de programari lliure a Santa Coloma de Gramenet se celebraran del 16 al 19 d'octubre. [ + info ]
 • Telecomunicacions i municipis petits: Aquesta jornada sobre fibra òptica a les zones rurals tindrà lloc al Punt TIC de Sant Bartomeu del Grau el 17 d'octubre. [ + info ]
 • Festa del Programari Lliure: Aquesta jornada del Programari Lliure es farà a Ripoll el 18 i 19 d'octubre. [ + info ]
 • Jornada PIMESTIC a la Cerdanya: Aquesta jornada tindrà lloc el 23 d'octubre a Puigcerdà. [ + info ]
 • MoodleMoot Barcelona: Aquesta trobada d'usuaris i usuàries de la plataforma Moodle es realitzarà del 23 al 25 d'octubre a Barcelona. [ + info ]
 • Fundamentos web 2008: Aquesta jornada se celebrarà a Gigjón (Astùries) el 27 i 28 d'octubre. [ + info ]
 • ITWorldEdu 08: Aquesta trobada entre el sector educatiu i el de noves tecnologies es realitzarà del 29 al 31 d'octubre a Barcelona. [ + info ]
 • Jornada PIMESTIC a Terrassa: Aquesta jornada tindrà lloc el 30 d'octubre. [ + info ]
 • Jornades Tecnologies de la Relació, Salut i usos socials en els joves: Aquesta jornada tindrà lloc el 4 de novembre a Vic. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït per els i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat