LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
29 de setembre de 2008
núm. 276
LA XARXA transparent pixel
Sant Feliu

Connectats... un projecte amb una gran participació

Des dels participants dels Punt TIC, fins als dinamitzadors/res i responsables polítics del projecte de Sant Feliu On Line, un munt de persones s'han involucrat en aquesta creació col·lectiva que tracta de mostrar diferents experiències d'apropament a les TIC, en primera persona.
 
Pallars Sobira

El Punt TIC del Pallars Sobirà organitza un curs en línia de fotografia i retoc digital

Es tracta de la primera edició d'aquest curs en línia. Serà una prova pilot i, llavors, servirà de base per anar-lo millorant i perfilant. Es farà servir la plataforma virtual d'ensenyament Moodle. Aquest Punt TIC també ha posat en marxa d'altres cursos presencials per al nou trimestre.
 
Punt TIC Lluca

Al Punt TIC de Lluçà es reprèn l'activitat amb nous cursos

Aquest dijous, 2 d'octubre, es realitzarà una jornada de portes obertes al Punt TIC, en què es presentaran els nous cursos i es dinamitzaran activitats per als nens i nenes, dintre de les quals hi haurà una proposta de concurs de dibuix fent servir el programari lliure Tux paint.
 
Teb
 
Calendari d'activitats del 1er trimestre del Teb

Al Punt TIC de l'Associació per a Joves Teb han començat el curs i ho fan amb noves activitats i formacions. Si us voleu apuntar a alguna de les activitats, només cal que feu una ullada a la seva agenda.
 
Ripoll

Festa del Programari Lliure '08, a Ripoll

El proper dissabte 18 d'octubre tindrà lloc la IV Jornada de Programari Lliure del Ripollès, organitzada per la Fundació Televall i l'Ajuntament de Ripoll. Com cada any, hi haurà tallers per aprendre i compartir experiències al voltant d'aplicacions lliures.
 
Joves Emprenedors

Curs per a joves emprenedors al Punt TIC de la Ribera d'Ebre

Al Punt TIC de la Ribera d'Ebre es realitzarà durant el mes d'octubre un curs organitzat per Joventut de la Ribera d'Ebre i adreçat als joves emprenedors. El període d'inscripció ja és obert i les places són limitades.
 
Borges del camp

Nous cursos i activitats al Punt TIC de Les Borges del Camp

A l'octubre al Punt TIC de Les Borges del Camp comencen els nous cursos: Iniciació a la Informàtica, Fotografia digital, Ofimàtica I, Manteniment d'ordinadors i Informàtica per a nens. Continuen realitzant els tallers de català i Recerca de feina.
 
Omnia Tortosa

Inauguren un nou Punt TIC - Òmnia a Tortosa

A Tortosa compten amb un nou Punt TIC - Òmnia, que ha estat inaugurat a finals de setembre i on el 2 d'octubre començaran els tallers i activitats d'aquest trimestre. Podeu consultar la seva oferta formativa fent clic aquí.
 
ctc 

Nous cursos als Punt TIC de la Conca de Barberà

En aquest últim trimestre de l’any, als tres Punt TIC del Centre Telemàtic de la Conca de Barberà s’organitzen diversos cursos i activitats dirigits a tots els públics, per tal de minimitzar la fractura digital a la comarca.
 
PER DINS transparent pixel
web nou

Has provat de publicar a la beta de punttic.cat? T'animem a fer-ho i col·laborar en la seva millora!

Com sabeu, ja estem treballant amb la versió beta del nou portal de la Xarxa Punt TIC. Us volem engrescar perquè comenceu a publicar i participar-hi i així ajudar-nos a millorar-lo amb les vostres observacions i suggeriments. Visiteu beta.punttic.cat i proveu-la!
 
premis Bip Bip

VI entrega de Premis Bip Bip de Tecnologia i de Solidaritat

L'objectiu d'aquests premis és reconèixer la tasca d'organitzacions públiques i privades que han realitzat projectes tecnològics a favor de la integració socials dels grups més desfavorits. Hi podeu presentar les vostres candidatures fins al 10 d'octubre.
A l'apartat d'Ajuts i Subvencions trobareu més convocatòries que poden ser de l'interès dels Punt TIC.
 
NOTÍCIES
Urban

UrbanLabs 2008: Jornades sobre Tecnociutadania i Socioinnovació 

Citilab-Cornellà organitza del 9 a l'11 d'octubre les jornades UrbanLabs que pretenen ser un punt de trobada per presentar, compartir i crear projectes d'acció ciutadana, innovació, comunicació i aprenentatge, que destaquin per tenir un component social i tecnològic.
 
softcatala

Softcatalà celebra el seu desè aniversari

Aquesta associació de voluntaris i voluntàries treballa des de fa 10 anys fomentant el català a la informàtica, Internet i les noves tecnologies. Celebrarà l'aniversari amb una trobada el 3 d'octubre.
 
RECURSOS
teletreball.jpg

Pla Pilot sobre teletreball a la Generalitat (1)

Fa temps que es van plantejar les possibilitats que oferia el teletreball, així com els seus avantatges i inconvenients. Uns quants anys enrere fins i tot semblava molt probable que una bona part del personal administratiu i comercial de les grans empreses es convertís ràpidament en teletreballador.
 
AGENDA
 • 7a Diada de Telecomunicacions a Catalunya: El 30 de setembre es celebrarà aquesta jornada a Barcelona. [ + info ]
 • La innovació ambiental a la UE: el programa LIFE + i altres instruments financers: Aquesta jornada es celebrarà el 30 de setembre a Barcelona. [ + info ]
 • Nadius digitals, per què som diferents?: El 2 d'octubre tindrà lloc aquest debat a l'Auditori de Barcelona Activa. [ + info ]
 • Jornada PIMESTIC al Pallars Jussà: Aquesta jornada per presentar el Pla PIMESTIC tindrà lloc el 2 d'octubre a Tremp. [ + info ]
 • La intel·ligència col·lectiva i la web 2.0: El 8 d'octubre tindrà lloc la 14a sessió web. [ + info ]
 • Jornada PIMESTIC al Pla d'Urgell: Aquesta jornada tindrà lloc el 9 d'octubre a Mollerussa. [ + info ]
 • UrbanLabs 2008: Del 9 a l'11 d'octubre es celebraran aquestes jornades de tecnociutadania i socioinnovació al Citilab-Cornellà. [ + info ]
 • Lliurament dels Premis Blocs Catalunya 2008: Aquest acte es realitzarà el 10 d'octubre a l'Auditori-Palau de Congressos de Girona. [ + info ]
 • Jornada PIMESTIC a l'Alt Penedès: Aquesta jornada tindrà lloc el 16 d'octubre a Vilafranca del Penedès. [ + info ]
 • Festa del Programari Lliure: Aquesta jornada del Programari Lliure es farà a Ripoll el 18 i 19 d'octubre. [ + info ]
 • Jornada PIMESTIC a la Cerdanya: Aquesta jornada tindrà lloc el 23 d'octubre a Puigcerdà. [ + info ]
 • MoodleMoot Barcelona: Aquesta trobada d'usuaris i usuàries de la plataforma Moodle es realitzarà del 23 al 25 d'octubre a Barcelona. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït per els i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat