LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Hemeroteca setmanaris Punt TIC
15 de setembre de 2008
núm. 274
LA XARXA transparent pixel
Facebook
I ara... Punt TIC al Facebook
La Xarxa Punt TIC ja té el seu propi espai a Facebook i ha començat a cercar tots els membres de la xarxa i totes les persones que tenen interès en formar-ne part. Facebook és una eina social que ens ajuda a mantenir-nos en contacte amb les persones del nostre voltant.
A més, hem creat el grup de "Els amics de Punt TIC", un grup obert, en què totes les persones podem participar als debats, al mur, pujar imatges i vídeos, publicar articles... Us animem a fer-vos-ho vostre! Per tenir més informació, contacteu l'oficina tècnica.
 
Fundacio Map
La Fundació Map i la Fundació Televall inauguren un punt tecnològic adaptat 
La Fundació Televall de Ribes de Freser i la Fundació Map de Ripoll han endegat un projecte comú: la instal·lació d’un PUNT TIC (Punt d’Informació Tecnològic) adaptat, a la seu de Can Canerons, que té quatre ordinadors adaptats i accessibles gràcies a una sèrie d’elements com el ratolí facial, un joystick estàndard de jocs, auriculars amb micròfon o un ratolí tipus trackball, entre d’altres.
 
Curs Ribera Ebre
Curs de Disseny Gràfic per a professionals, al Punt TIC de la Ribera d'Ebre
Al Punt TIC de la Ribera d'Ebre tindrà lloc un curs de disseny gràfic per a professionals organitzat per Joventut de la Ribera d'Ebre. Es realitzarà el 26 i 27 de setembre i el 3 i 4 d'octubre.
 
PER DINS transparent pixel
Subvencions
Novetats a l'apartat de subvencions
Ja es poden consultar les noves convocatòries de subvencions i premis de diferents entitats i institucions, com ara el Premi Innova de Noves Tecnologies (i altres) i la convocatòria d'Ajuts a Projectes Socials 2009 de Caja Madrid i Subvencions a ens locals del Ministerio de Trabajo e Inmigración.
No deixeu de visitar l'apartat de recursos del portal de la Xarxa Punt TIC: Ajuts i subvencions.
 
Guia Iniciacio
Preparant el nou curs?
Consulta el banc de recursos de formació, disponible a l'espai virtual. Molts d'aquests recursos són manuals, guies i eines elaborades pels propis dinamitzadors i dinamitzadores de la xarxa, que les han volgut compartir.
Destaquem la guia d'iniciació a la informàtica, una introducció bàsica però exhaustiva al coneixement de l'ordinador i un paquet multimèdia referent a matèries diverses com ara: edició de text, sistema operatiu, ús de mòbils, navegació per Internet, correu, creació de pàgines web, retoc d’imatges, etc.
 
Butlleti
Aprofiteu aquest butlletí per fer difusió!
Aquesta eina pretén ser un instrument per comunicar i fer difusió de totes aquelles notícies, events, oportunitats i convocatòries que puguin ser de l'interès dels membres de la xarxa. L'oficina tècnica prepara, setmana a setmana, els seus continguts, basant-se principalment en les informacions que els propis membres i amics de la xarxa envieu.
Tots vosaltres podeu fer les vostres aportacions i aprofitar el seu potencial. Contacteu amb l'oficina tècnica, estem a la vostra disposició!
 
NOTÍCIES
la malla
Lamalla.cat: nou espai web i nova imatge corporativa
El portal de notícies en català lamalla.cat, després de gairebé 10 anys d'història, estrena nou disseny i nova imatge corporativa. Aquest canvi pretén potenciar la informació local i la participació dels internautes.
 
RECURSOS
Open Office
Nova versió en català de l'Open Office
Segurament no tots els lectors i lectores d'aquests "Recursos" utilitzen habitualment l'Open Office. Ja se sap: el procés d'adopció de nou programari de vegades és lent però val la pena d'anar fent l'esforç corresponent per normalitzar les eines ofimàtiques que fem servir cada dia. I més quan coincideixen dos dels eixos amb què treballa majoritàriament la Xarxa Punt TIC: el programari lliure i el català.
 
AGENDA
  • L'empresa digital i el talent: Aquest Debat sobre l'Economia Digital tindrà lloc el dimarts, 16 de setembre, a l'Auditori del CaixaForum. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC: El 18 de setembre tindrà lloc una jornada per presentar el Pla PIMESTIC a l'Alta Ribagorça. [ + info ]
  • Volcànica.cat: Del 19 al 21 de setembre tindrà lloc Volcànica.cat, la LAN Party de la Garrotxa. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC: El 23 de setembre tindrà lloc una jornada per presentar el Pla PIMESTIC a Caldes de Montbui. [ + info ]
  • 7a Diada de Telecomunicacions a Catalunya: El 30 de setembre es celebrarà aquesta jornada a Barcelona. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC: El 2 d'octubre tindrà lloc la jornada PIMESTIC del Pallars Jussà a Tremp. [ + info ]
  • La intel·ligència col·lectiva i la web 2.0: El 8 d'octubre tindrà lloc la 14a sessió web. [ + info ]
  • UrbanLabs 2008: Del 9 a l'11 d'octubre es celebraran aquestes jornades de tecnociutadania i socioinnovació al Citilab-Cornellà. [ + info ]
  • Tecnologies de la Relació: El 4 de novembre se celebrarà aquesta jornada a Vic. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït per els i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat