LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Hemeroteca setmanaris Punt TIC
8 de setembre de 2008
núm. 273
LA XARXA transparent pixel
CTFC Edifici Nou
Inauguren el nou edifici del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya
El passat divendres, 5 de setembre, va tenir lloc a Solsona l'acte d'inauguració del nou edifici del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya. L'acte va comptar amb la participació del president de la Generalitat, José Montilla, que va afirmar que el Centre Tecnològic Forestal ha demostrat que es pot representar Catalunya a Europa i al món des de Solsona.

 
Omnia Ponent
Els participants del Punt Òmnia del Centre Penitenciari de Ponent creen blocs 
Des d'inicis d'estiu al Punt Òmnia Ponent han estat treballant en la realització i creació de blocs. N'han sorgit uns quants, encara que per baixes, actualment només ens poden mostrar 3 dels 5 blocs realitzats: MonaDJ Blog, Dímelo tú... i Rock&Roll. Des del Punt TIC - Òmnia us animen a visitar-los i a fer-hi el vostre comentari.

 
273_Volcanica.jpg
Dos Punt TIC participen i promouen Volcànica.cat
Del 19 al 21 de setembre tindrà lloc a Les Preses Volcànica.cat, la LAN Party de la Garrotxa, organitzada per l'Associació Ordinadors Enllaçats i el Consell Comarcal de la Garrotxa, amb la col·laboració del Centre d'Empreses de Les Preses i la Fundació Televall. La d'enguany serà la tercera edició de la trobada i, com a les edicions anteriors, hi haurà xerrades i tallers sobre diversos temes.
 
PER DINS transparent pixel
273_WebNou.jpg
Xarxa PuntTIC.cat en versió Beta
Us presentem la versió Beta de la nova web de la Xarxa PuntTIC, el principi del que serà l'espai vitual de totes i tots els membres.
 
Tinet
II Premi TINET de Projectes a Internet 2008
El II Premi TINET de Projectes a Internet 2008 vol incentivar els projectes capdavanters que afavoreixin l'ús de la Xarxa Ciutadana TINET i d'Internet a la demarcació de Tarragona. Data de Publicació (BOP Tarragona): 1/07/08. Termini: 2/01/08.

Us mantenim informats/des de totes les novetats en ajuts i subvencions. Consulteu les convocatòries més recents
 
NOTÍCIES
premsadigital
Es digitalitza gran part de la premsa comarcal catalana
L'Associació Catalana de Premsa Comarcal ha creat una hemeroteca digital que recull exemplars de les publicacions que formen part de l'associació. Ara per ara, l'hemeroteca Premsa Comarcal Digital conté exemplars de la premsa comarcal publicats entre l'any 2002 i 2007, encara que la intenció de l'Associació Catalana de Premsa Comarcal és anar afegint-ne més durant els propers mesos.
 
RECURSOS
273_Curriculum.jpg
Al setembre, supera la crisi i troba feina!
Setembre és un bon mes per cercar feina, però per assolir el vostre objectiu en una època en què hi ha molts candidats per a un mateix lloc de treball calen algunes claus que us ajudin a destacar entre els altres candidats i candidates. Us fem algunes propostes i recomanacions per buscar i trobar feina, com per exemple, on trobar assessorament, com crear un currículum adient o quins portals de recerca de feina utilitzar.
 
Google Chrome
Google Chrome, evidentment
No podíem deixar de comentar l'aparició del nou navegador Chrome, de Google. Primer perquè tot el que fa l'empresa que té en marxa el motor de recerca més utilitzat del món, desperta sempre un ressò especial. I també perquè els navegadors són eines d'Internet absolutament imprescindibles sobre les quals hi ha un domini altíssim de Microsoft.
 
AGENDA
  • Jornada PIMESTIC: La primera jornada PIMESTIC després de vacances es realitzarà el 9 de setembre al Pallars Sobirà. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC: El 18 de setembre tindrà lloc una jornada per presentar el Pla PIMESTIC a l'Alta Ribagorça. [ + info ]
  • Volcànica.cat: Del 19 al 21 de setembre tindrà lloc Volcànica.cat, la LAN Party de la Garrotxa. [ + info ]
  • 7a Diada de Telecomunicacions a Catalunya: El 30 de setembre es celebrarà aquesta jornada a Barcelona. [ + info ]
  • UrbanLabs 2008: Del 9 a l'11 d'octubre es celebraran aquestes jornades de tecnociutadania i socioinnovació al Citilab-Cornellà. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït per els i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat