Campanya octubre: Codifica't!

 
Programació + Robòtica

Jornada Codifica't

Jornada Codifica't a Olot

El 15 d'octubre la campanya Codifica't, emmarcada en l'European Code Week, es va traslladar a Olot. Els/les assistents a la jornada van poder apropar-se a la robòtica i a la programació, tot coneixent diferents experiències i participant a tallers. Us convidem a veure el vídeo i les fotos de la trobada!

 


Scratch

Grup d'aprenentatge de coding!

Proposem a dinamitzadors i dinamitzadores de la xarxa una acció formativa perquè pugueu incorporar activitats d'iniciació a la programació amb Scratch. Ja compta amb una quinzena de participants! El curs, però, estarà obert fins al 15 de desembre i durant el mes de novembre encara sereu a temps d'afegir-vos-hi!
Frank Sabaté

 


"La programació potencia l'aprendre a aprendre"

No us perdeu aquesta inspiradora entrevista a Frank Sabaté, un exemple d'innovació a l'aula que us engrescarà a endinsar-vos en el món de la programació!
Alberto Elías

 


"European Code Week, una oportunitat única"

Hem entrevistat l'Alberto Elías que, amb només 18 anys, ha estat designat com un dels promotors de l'European Code Week a Espanya.

 


 


 Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Consulta avís legal.
Baixa de la llista de distribució. Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat