Campanya novembre: D♀na la paraula

Imatge amb llicència CC BY-NC-ND 2.0 de Charis Tsevis (Flickr): flickr.com/photos/tsevis/14456896435
 
Dones + TIC + storytelling

Participa-hi! Pots guanyar una càmera GoPro Hero

Premi Narratives digitals

En el marc de la campanya "D♀na la paraula" tenim en marxa el Premi Narratives digitals per a la prevenció de la violència masclista. S'hi pot participar amb àudios, vídeos, multimèdia, imatges o un conjunt de les mateixes que contribueixin a la prevenció de la violència masclista. La data límit per presentar les obres és el 23 de desembre.

 


Joel Feliu

"El discurs neurosexista és fals"

En l'actualitat, només entre un 15 i 17 per cent dels alumnes de les carreres d'Informàtica són dones. Un percentatge inferior al dels anys '80 i també a la realitat actual de països d'Àsia, com ara l'Índia. Hem entrevistat el Joel Feliu, professor de psicologia social a la UAB i membre de l'equip de recerca JovenTIC.
Vanesa Paulino

 


"La informàtica no és una professió d'homes"

La responsable de selecció de talent i identificació de persones d'Everis, Vanessa Paulino, explica quines són les professions de futur del sector tecnològic i reflexiona sobre l'escassa presència de dones en el sector, especialment pel que fa als càrrecs de direcció.
Miquel Raimilla

 


"Discriminar les dones redueix les oportunitats"

"Cada cop que una dona supera la exclusió digital comporta beneficis no només per a ella sinó també per la seva família i comunitat". Això i molt més ens ha explicat Miguel Raimilla, director executiu de Telecentre.org, en el marc de Telecentre Women.

 


 


 Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Consulta avís legal.
Baixa de la llista de distribució. Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat