Jornada de la Internet Social, 21 gener 2015

 
Ciutadania intel·ligent, joves i ocupabilitat, mobilitat i innovació social

Jornada de dinamització de la Internet Social

Encara us hi podeu inscriure!

Dimecres 21 de gener, la Xarxa Punt TIC celebra la seva trobada anual: la Jornada de dinamització de la Internet Social! Hi podreu conèixer iniciatives molt interessants relacionades amb la ciutadania intel·ligent, els joves i l'ocupació i la mobilitat i la innovació social. No hi falteu! Us animem a consultar el programa i fer la inscripció.

 


Jornada de dinamització de la Internet Social

Grups d'interès, a la tarda

Volem que la jornada sigui un punt de trobada perquè els dinamitzadors/ores puguin compartir experiències al voltant de les temàtiques en què es treballa a la xarxa. Per això, a la tarda es faran quatre tallers sobre seguretat TIC, coding, dones i TIC i dispositius mòbils. Us animeu a participar-hi i a aportar la vostra experiència?
Layar

 


Networking amb realitat augmentada

Coneixeu l’aplicació Layar? Us recomanem que l’instal·leu als vostres telèfons mòbils perquè durant la jornada podreu fer networking amb realitat augmentada, de la mà de d2&co!
compartir projectes

 


Voleu compartir els vostres projectes?

Per tal que la jornada us pugui servir per poder trobar punts en comú amb altres Punt TIC, el blog de la JdIS us ofereix un espai on explicar els vostres projectes. Feu-nos-els arribar a oficina.tecnica[arrova]punttic.cat  i els publicarem!

 


 


 Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Consulta avís legal.
Baixa de la llista de distribució. Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat