Vine a la Jornada de l'e-participació!


Tecnopolítica i participació

La tecnopolítica, la participació ciutadana, les eines en línia per incidir en la política europea i els projectes apps4citizens, Apps4Transparency i  ElTeuParlament.cat seran els protagonistes de la Jornada de l'e-participació.

 El 7 de maig, al Cibernàrium

Telecentre Europe, la Xarxa Punt TIC i el Teb et conviden a participar en aquesta jornada, que tindrà lloc dijous 7 de maig, de 9.00 a 14.00 hores, al Cibernàrium (Edifici MediaTIC - C/ Roc Boronat, 117. Barcelona). Fes la teva inscripció!

Eventbrite - Jornada de l'eParticipació


Programa

9.00 hores. Recepció dels participants.

9.30 hores. Benvinguda a càrrec del Sr. Jordi Puigneró, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació. Departament d’Empresa i Ocupació. Generalitat de Catalunya.

9.35 hores. Presentació de Cobertura Mòbil, un projecte participatiu que permetrà crear, amb la col·laboració dels usuaris de dispositius mòbils, un mapa de la cobertura de la xarxa de telefonia mòbil del país. A càrrec del Sr. Jordi Puigneró.

09.50 hores. La tecnopolítica. Sr. Antoni Gutièrrez-Rubí (intervenció enregistrada en vídeo), professor de comunicació a diferents universitats, consultor polític i director d’Ideograma.

10.05 hores. Conferència-debat: La tecnopolítica i la participació dels ciutadans. Sr. Ismael Peña, professor de Societat de la informació, eGov a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i director d’Innovació a la Fundació Bofill.

11.00 hores. Pausa cafè, espai de networking entre els assistents.

11.30 hores. El projecte apps4citizens: aplicacions tecnològiques que incentivin l’acció social i política en diferents àmbits. Sr. Ricard Espelt, investigador a ICT4RD de la UOC i Consultor de Societat de la Informació a Ideograma.

11.55 hores. Apps4Transparency, accés dels ciutadans a la informació relacionada amb la gestió del Govern municipal. Iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, amb l’organització de Barcelona Digital Centre Tecnològic. Vittorio Togliatti i Dani Limona, membres de l’equip guanyador del concurs Apps4Transparency.

12.20 hores. ElTeuParlament.cat, Jaume Ríos, coordinador d’El teu Parlament.

12.45 hores. Tallers participatius: Europa: Eines digitals i participació política. Tallers a càrrec de l’Oficina Tècnica de la Xarxa PuntTIC.

13.55 hores. Cloenda-clausura. Sr. Carles Agustí, Comissionat de Participació i Associacionisme, responsable del projecte de Govern Obert de l’Ajuntament de Barcelona.      Telecentre Europe.org Punt TIC Logotip Generalitat de Catalunya El Teb


 


 


 Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Consulta avís legal.
Baixa de la llista de distribució. Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat