LA XARXA PER DINS NOTÍCIES RECURSOS AGENDA HEMEROTECA
Bulleti Xarxa Punt TIC - logotip i imatge
transparent pixel transparent pixel Setmanari Xarxa Punt TIC
22 de setembre de 2008
núm. 275
LA XARXA transparent pixel
Infocentre
Activitats extraescolars sobre noves tecnologies, a l'Infocentre
L’Infocentre de l’Ajuntament de Santa Bàrbara juntament amb l’APA del CEIP Jaume Balmes organitza les activitats extraescolars relacionades amb l’ús de les TIC i les noves tecnologies.
 
Conectats sant feliu
Presentació i cinefòrum del documental Connectats
Des del projecte Sant Feliu On Line de la Regidoria de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat s'ha elaborat el documental Connectats, sobre la fractura digital. Els i les protagonistes són ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu, la majoria vinculats al Punt TIC del Palau Falguera i al projecte Sant Feliu On Line. El dijous 25 de setembre a les 19:30 hores es farà l'acte de presentació.
 
gotic
Treu el suc al teu ordinador: programació del Punt TIC gòTIC
El gòTIC de l'Ajuntament de Tàrrega ha presentat la programació d'aquesta tardor. Les inscripcions comencen el proper dilluns 22 de setembre, de 10:00 a 13:00 hores.
 
Alta Ribagorca
Cursos de tardor al Punt TIC de l'Alta Ribagorça
Al Punt TIC de l'Alta Ribagorça comença el programa de cursos per a aquesta tardor: Iniciació a la informàtica i Internet, Informàtica i Internet II, GPS, Comptabilitat i Iniciació a la producció musical.
 
Web
Taller de web 2.0, al Punt TIC de Riudoms
Al Punt TIC de Riudoms comencen un curs sobre la web 2.0. En la primera sessió parlaran dels viatges i buscaran recursos en la xarxa.
 
solsones
El Punt TIC del Solsonès dóna a conèixer els nous cursos
El Punt TIC del Solsonès ja ha donat a conèixer els cursos que ha programant per a l'inici del nou curs. Són els següents: Iniciació a Internet i correu electrònic, Tractament de textos, i Iniciació al vídeo digital.
 
Centre empreses
Comença el curs al Punt TIC de Les Preses
Coincidint amb l’inici del curs escolar comença també el nou curs al Punt TIC de Les Preses. I comença amb força, ja que, aquesta mateixa setmana s'inauguren cinc cursos.
 
PER DINS transparent pixel
Subvencions
Subvencions que poden interessar als Punt TIC
 
La Mina
Es busca educador/a per gestionar el portal desdelamina.net
Es tracta de cobrir la plaça d'educador/a per portar la web comunitària desdelamina.net que es dinamitza des del Grupo Unión de La Mina (Sant Adrià de Besòs). Aquestes funcions es combinen amb el recolzament de la dinamització dels espais oberts (lliure accés) de l'Òmnia de la mateixa entitat.
 
NOTÍCIES
EuropaTV
El Parlament Europeu estrena canal de televisió a Internet 
Des del dimarts 16 de setembre, el Parlament Europeu ja compta amb el seu propi canal de televisió a Internet: EuroparlTV. El canal transmet l'actualitat europea en temps real i en 22 llengües oficials de la Unió Europea.
 
programari
20 de setembre: Dia de la Llibertat del Programari 08
El dissabte passat, 20 de setembre, es va celebrar a tot arreu del món el Dia de la Llibertat del Programari (Software Freedom Day), una iniciativa de caràcter mundial per  donar a conèixer les possibilitats i avantatges del programari lliure i promocionar-ne el seu ús.
 
RECURSOS
puntcat
El domini .cat
El domini d'Internet .cat té la seva història singular. Es tracta d'un domini de primer nivell patrocinat, per a webs situades dins de l'àmbit de la llengua i cultura catalanes. És el primer domini que la ICANN ha concedit a una comunitat lingüística, per tal d'assignar-lo a pàgines d'Internet escrites en català o que d'alguna manera es relacionin amb la cultura catalana.
 
AGENDA
  • Jornada PIMESTIC: El 23 de setembre tindrà lloc una jornada per presentar el Pla PIMESTIC a Caldes de Montbui. [ + info ]
  • Presentació i cinefòrum del documental Connectats: Aquesta presentació es realitzarà el 25 de setembre a les 19:30, a Sant Feliu . [ + info ]
  • 7a Diada de Telecomunicacions a Catalunya: El 30 de setembre es celebrarà aquesta jornada a Barcelona. [ + info ]
  • Jornada PIMESTIC: El 2 d'octubre tindrà lloc la jornada PIMESTIC del Pallars Jussà a Tremp. [ + info ]
  • La intel·ligència col·lectiva i la web 2.0: El 8 d'octubre tindrà lloc la 14a sessió web. [ + info ]
  • UrbanLabs 2008: Del 9 a l'11 d'octubre es celebraran aquestes jornades de tecnociutadania i socioinnovació al Citilab-Cornellà. [ + info ]
  • MoodleMoot Barcelona: Aquesta trobada d'usuaris i usuàries de la plataforma Moodle es realitzarà del 23 al 25 d'octubre a Barcelona. [ + info ]
  • Tecnologies de la Relació: El 4 de novembre se celebrarà aquesta jornada a Vic. [ + info ]
 
Adreces i contactes:
Avís legal i crédits: Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït per els i per als membres de la xarxa i enviat per l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat