Com treballem una educació més inclusiva amb les eines lliures i la cultura FLOSS

FlossBon dia,

Us convidem a la trobada virtual sobre eines lliures i cultura FLOSS aquest divendres 12 de març a les 10 hores.

Comptarem amb un convidat molt especial: David Gómez de Commons Cloud. Commons Cloud és un projecte per contribuir a la consolidació d’un ecosistema del procomú des de Catalunya, basat en els principis d’autogestió comunitària; la sostenibilitat ecològica, econòmica i humana, el coneixement compartit i la replicabilitat.

A la trobada, coneixerem eines, recomanacions i recursos per a promoure una educació més equitativa i inclusiva i com podem ampliar l’ús del programari lliure en el sector de l’educació no formal i aplicar-ho als nostres espais.

A més, posarem el focus en com amb la pandèmia Covid-19, la cultura de la col·laboració és més important que mai i els recursos FLOSS són moltes vegades les solucions més viables per a les famílies que tenen dificultats econòmiques i que no poden fer front a les despeses del programari propietari.

FlossTwitter Facebook Telegram Instagram You tube Linkedin
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat

Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: Registre i gestió de centres de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat.
Finalitat del tractament: registrar i gestionar els centres i materials de la Xarxa Punt TIC.
Legitimació: missió realitzada en interès públic.
Destinataris: les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen, per compte del responsable del tractament, els serveis TIC i els serveis d’oficines de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.