JDIS 2020

#JdIS 2020

#territoriPuntTIC

9-18 desembre en línia

S’apropa la Jornada de la Internet Social JdIS 2020 i, del 9 al 18 de desembre, tindrem xerrades i debats en línia sobre diverses experiències i projectes innovadors i jornades territorials amb l’objectiu de conèixer-nos més amb tots els agents socials i tecnològics amb els quals treballem dia a dia des de la innovació i la inclusió digital de cada territori.

2020 ha estat un any de canvis i incerteses però també de renovacions i d'impuls de la Xarxa Punt TIC. Volem aprofitar la JdIS per impulsar nous projectes i noves col·laboracions i presentar-vos eines noves que de ben segur us ajudaran al vostre dia a dia.

Al programa, trobaràs sis jornades específiques territorials on Punt TIC té presència. Volem trobar-nos, fer xarxa i explicar-nos els projectes interessants que hem anat treballant enguany.

Pensem que per aconseguir-ho és indispensable trobar-nos i establir sinergies entre els i les diferents professionals que fem possible la xarxa. Encara no t’has apuntat?

Tria la trobada del teu territori!

A més, tindrem xerrades obertes a tota la ciutadania sobre diferents experiències que han tingut lloc el darrer any. Coneixerem, entre altres propostes, solucions als processos de l’era digital amb empreses tecnològiques de l'àmbit social i cooperatiu; relacions i sinergies makers, propostes de mobilització social ciutadana i iniciatives creatives com els laboratoris d'innovació social digital.







Twitter Facebook Telegram Instagram You tube Linkedin




Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat

Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: Registre i gestió de centres de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat.
Finalitat del tractament: registrar i gestionar els centres i materials de la Xarxa Punt TIC.
Legitimació: missió realitzada en interès públic.
Destinataris: les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen, per compte del responsable del tractament, els serveis TIC i els serveis d’oficines de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.