Gaudeix amb més de 4.000 cursos gratuïts en línia a través de Coursera

Coursera


Vols reorientar o millorar el teu perfil professional? Aprofundir en competències digitals avançades?

El Govern de Catalunya, a través de la Secretaria de Polítiques Digitals, ha arribat a un acord amb la plataforma d'educació virtual Coursera per oferir un ampli catàleg formatiu en línia amb més de 4.000 cursos gratuïts.

Trobaràs cursos, programes especialitzats i certificacions en els àmbits TIC més demandats en el mercat laboral: desenvolupament web i d’aplicacions mòbils, big data, intel·ligència artificial, robòtica, blockchain, disseny de videojocs, perspectiva de gènere en l’àmbit de les TIC, l’emprenedoria social i innovació social digital.

Formacions per a tots els nivells i públics

Si bé la selecció de cursos que posa a l'abast la Generalitat a Coursera se centra sobretot en competències digitals, també trobaràs centenars de propostes de diversos àmbits, com arts i humanitats, idiomes, salut, desenvolupament personal, matemàtiques o ciències socials.

Les formacions que inclou el programa de la Generalitat a Coursera són desenvolupades per universitats de referència d’arreu del món, entre les quals hi ha la Universitat Autònoma de Barcelona, i per grans empreses tecnològiques com Google.

Apunta’t i accedeix a una experiència formativa completa: vídeos i webinars, exercicis en línia, fòrums de discussió, qüestionaris específics i certificats professionals gratuïts.

A més, des de l'aplicació mòbil de Coursera, podràs aprendre des de qualsevol lloc i a qualsevol hora. La tens disponible per Apple o Android.

Accés als cursos

Per tenir accés a aquesta oferta formativa gratuïta en línia cal omplir aquest formulari. Rebràs un codi d'invitació per correu electrònic.Twitter Facebook Telegram Instagram You tube Linkedin
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat

Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: Registre i gestió de centres de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat.
Finalitat del tractament: registrar i gestionar els centres i materials de la Xarxa Punt TIC.
Legitimació: missió realitzada en interès públic.
Destinataris: les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen, per compte del responsable del tractament, els serveis TIC i els serveis d’oficines de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.