L’Oficina Tècnica
de Punt TIC
al vostre costat

Punt TIC



Estimats dinamitzadors/es,

Seguint la crida de la societat civil amb el moviment #JoEmQuedoACasa per la situació excepcional a causa del coronavirus, molts equips tècnics dels Punt TIC seguiu treballant des de casa fent teletreball per oferir part de la vostra activitat de manera online.

Des de l'Oficina Tècnica, volem continuar mantenint-nos a prop vostre en el context que ens toca viure i gestionar per resoldre tots els dubtes TIC que us vagin sorgint.

Una de les nostres prioritats és el benestar de tota la Xarxa Punt TIC, per tant posem a la vostra disposició tota la nostra intel·ligència col·lectiva per a resoldre dubtes de gestió interna, propostes i idees que de ben segur us anireu trobant al vostre dia a dia.

Creiem que la formació ens ofereix un via per adaptar-nos al canvi, per això, volem saber si teniu en ment oferir part dels vostres cursos, activitats i propostes formatives en línia per tal que les vostres persones usuàries puguin continuar aprenent des de casa.

Hem fet aquesta notícia amb la idea d’anar completant dia a dia la informació i sumar totes les idees creatives que vagin sorgint!. Us animem a compartir les vostres propostes a Twitter el hashtag #FemXarxaPuntTIC.

Podeu contactar amb nosaltres a través oficina.tecnica@punttic.cat o per missatge privat de Twitter. A més, a través del canal de Telegram, podreu estar informats/es de tot el que anem publicant.

També us informem que estem treballant per a posar al vostre abast diferents accions formatives gratuïtes a través de la nostra plataforma moodle CampusLAB, un espai formatiu pensat per oferir-vos cursos en línia amb la metodologia de comunitat d'aprenentatge.

A més a més, si sou un punt, tindreu la possibilitat de crear activitats per a les vostres persones usuàries a través d’aquesta plataforma. Aviat us donarem més informació.

Continuem fent xarxa junts/es!







Twitter Facebook Telegram Instagram You tube Linkedin




Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat

Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: Registre i gestió de centres de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat.
Finalitat del tractament: registrar i gestionar els centres i materials de la Xarxa Punt TIC.
Legitimació: missió realitzada en interès públic.
Destinataris: les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen, per compte del responsable del tractament, els serveis TIC i els serveis d’oficines de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.