Trobada Territorial
#territoriPuntTIC
Pla de Lleida
30 de gener

Lleida


Trobada territorial Pla de Lleida

El proper dijous 30 de gener, organitzem a Tàrrega una nova jornada territorial de la Xarxa Punt TIC on persones dinamitzadores i d'altres agents afins a la Xarxa Punt TIC, podrem fer xarxa, aprendre amb diferents projectes destacats d'altres Punt TIC i treballar al voltant de la participació ciutadana i el territori.

La sessió, ideada conjuntament amb el gòTIC de Tàrrega i l’Oficina Tècnica de la Xarxa, servirà per compartir experiències i generar sinergies al voltant de la innovació social.

La jornada es realitzarà al Centre d'Entitats (Carrer del Segle XX, 2, 2on pis)., seu del Punt TIC i comptarà amb la presència de persones dinamitzadores dels telecentres, tècnics de diferents administracions i d'altres agents afins a la Xarxa Punt TIC.

T'agradaria compartir la jornada amb nosaltres i conèixer la trajectòria del gòTIC de Tàrrega?

Si vols assistir a la trobada només cal que omplis la següent inscripció.

El gòTIC de Tàrrega (Carrer del Segle XX, 2, 2on pis) acollirà la jornada, que tindrà lloc el dijous 30 de gener, de 10.00 a 14.00 hores. Ja podeu realitzar la inscripció a la jornada.







Twitter Facebook Telegram Instagram You tube Linkedin




Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat

Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: Registre i gestió de centres de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat.
Finalitat del tractament: registrar i gestionar els centres i materials de la Xarxa Punt TIC.
Legitimació: missió realitzada en interès públic.
Destinataris: les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen, per compte del responsable del tractament, els serveis TIC i els serveis d’oficines de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.