Trobada Territorial
#territoriPuntTIC
Ebre
19 de desembre

Terres de l'Ebre


Trobada territorial Ebre

El proper dijous 19 de desembre, organitzem a Amposta, capital de la comarca del Montsià, una nova jornada territorial de la Xarxa Punt TIC on podrem aprendre amb diferents projectes i treballar al voltant de la participació ciutadana i el territori.

La sessió, ideada conjuntament amb el Punt TIC-Òmnia Amposta i l’Oficina Tècnica de la Xarxa, servirà per compartir experiències i generar sinergies al voltant de la innovació social i conèixer iniciatives que estan en marxa.

La jornada es realitzarà a la seu del Punt TIC (C/ Bon Succés 6-8, baixos) i comptarà amb la presència de persones dinamitzadores dels telecentres del territori, tècnics de les diferents administracions, representants polítics i d'altres agents afins a la Xarxa Punt TIC.

T'agradaria compartir la jornada amb nosaltres i conèixer la trajectòria del Punt TIC-Òmnia Amposta?

Si vols assistir a la trobada només cal que omplis la següent inscripció.

El Punt TIC-Òmnia Amposta (C/ Bon Succés 6-8, baixos) acollirà la jornada, que tindrà lloc el dijous 19 de desembre, de 10.00 a 14.00 hores. Ja podeu realitzar la inscripció a la jornada.Twitter Facebook Telegram Instagram You tube Linkedin
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat

Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: Registre i gestió de centres de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat.
Finalitat del tractament: registrar i gestionar els centres i materials de la Xarxa Punt TIC.
Legitimació: missió realitzada en interès públic.
Destinataris: les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen, per compte del responsable del tractament, els serveis TIC i els serveis d’oficines de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.