Trobada Territorial
#territoriPuntTIC
Valls
7 de novembre

Tarragona


Trobada territorial Valls

El proper dijous 7 de novembre, organitzem a Valls una nova jornada territorial de la Xarxa Punt TIC on persones dinamitzadores i d'altres agents afins a la Xarxa Punt TIC, podrem fer xarxa, aprendre amb diferents projectes destacats d'altres Punt TIC i treballar al voltant de la participació ciutadana i el territori.

La sessió, ideada conjuntament amb el Punt TIC-Òmnia Casa Caritat i l’Oficina Tècnica de la Xarxa, servirà per compartir experiències i generar sinergies al voltant de la innovació social i conèixer iniciatives que estan en marxa.

La jornada es realitzarà a l'edifici Casa Caritat (Carretera de Valls a El Pla de Santa Maria, 37-A), seu del Punt TIC i comptarà amb la presència de persones dinamitzadores dels telecentres, tècnics de les diferents administracions, representants polítics del territori i d'altres agents afins a la Xarxa Punt TIC.

Ben aviat us compartirem el programa de la trobada. Us avancem que serà al matí, de 10 a 14 h. Reserveu-vos la data.

T'agradaria compartir la jornada amb nosaltres i conèixer la trajectòria del Punt TIC-Òmnia Casa Caritat?

Si vols assistir a la trobada només cal que omplis la següent inscripció.

El Punt TIC-Òmnia Casa Caritat Carretera de Valls a El Pla de Santa Maria, 37-A) acollirà la jornada, que tindrà lloc el dijous 7 de novembre, de 10.00 a 14.00 hores. Ja podeu realitzar la inscripció a la jornada.Twitter Facebook Telegram Instagram You tube Linkedin
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat

Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: Registre i gestió de centres de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat.
Finalitat del tractament: registrar i gestionar els centres i materials de la Xarxa Punt TIC.
Legitimació: missió realitzada en interès públic.
Destinataris: les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen, per compte del responsable del tractament, els serveis TIC i els serveis d’oficines de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.