Trobada Territorial
#territoriPuntTIC
La Seu d'Urgell
19 de setembre

Alt Pirineu i Aran


Trobada territorial a la Seu d'Urgell

El proper dijous 19 de setembre, organitzem a la Seu d'Urgell una nova jornada territorial de la Xarxa Punt TIC on persones dinamitzadores i d'altres agents afins a la Xarxa Punt TIC, podrem conèixer noves propostes d'innovació social, aprendre amb diferents projectes destacats d'altres Punt TIC i treballar recursos sobre cultura Maker.

La sessió, ideada conjuntament amb el Punt TIC-Òmnia La Seu d'Urgell i l’Oficina Tècnica de la Xarxa, servirà per compartir experiències i generar sinergies al voltant de la innovació social i conèixer noves iniciatives que estan en marxa.

La jornada es realitzarà al Centre Cívic l'Escorxador, seu del Punt TIC-Òmnia i comptarà amb la presència de persones dinamitzadores dels telecentres, tècnics de les diferents administracions, representants polítics del territori i d'altres agents afins a la Xarxa Punt TIC.

T'agradaria compartir la jornada amb nosaltres i conèixer la trajectòria del Punt TIC-Òmnia La Seu d'Urgell?

Si vols assistir a la trobada només cal que omplis la següent inscripció.

El Punt TIC-Òmnia La Seu d'Urgell (Passeig de Joan Brudieu, 10) acollirà la jornada, que tindrà lloc el dijous 19 de setembre, de 11.00 a 17.00 hores. Ja podeu realitzar la inscripció a la jornada.







Twitter   Facebook   Telegram   Instagram   You tube   Linkedin




Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat

Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: Registre i gestió de centres de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat.
Finalitat del tractament: registrar i gestionar els centres i materials de la Xarxa Punt TIC.
Legitimació: missió realitzada en interès públic.
Destinataris: les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen, per compte del responsable del tractament, els serveis TIC i els serveis d’oficines de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.