Ets o coneixes alguna #DonaTIC? Participa!

Els Premis Dona TIC, organitzats pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública dins del pla Dona TIC, tenen un doble objectiu:

Busquen donar visibilitat i reconèixer el paper de les dones de l'àmbit tecnològic i oferir referents a les nenes i dones joves a triar estudis relacionats amb les disciplines STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) per animar-les a assumir posicions de lideratge en el sector.

Pots formar-hi part! Ajuda'ns a construir una societat digital amb criteris d’igualtat!

El calendari dels Premis Dona TIC 2019

Fins al 16 de setembre, totes aquelles dones que compleixin amb els requisits podran presentar la seva candidatura en el marc de les set categories dels guardons (cada candidata només pot ser-ho d'una categoria) . Trobaràs la informació de les diverses disciplines a l'enllaç de la part inferior d'aquest comunicat.

La gala de lliurament de premis tindrà lloc el 8 d'octubre, dia de l'Ada Lovelace, a les 18h a la Sala Barts de Barcelona.

Per a més informació sobre les bases i la inscripció als Premis Dona TIC 2019, consulteu aquest enllaç.



On i Quan

Inscripcions fins al 16 de setembre.
Gala dels Premis: 8 d'octubre.

BARTS, Barcelona Arts on Stage
(Av. del Paraŀlel, 62, 08001 Barcelona)







Twitter Facebook Telegram Instagram You tube Linkedin



Generalitat

Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat

Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: Registre i gestió de centres de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat.
Finalitat del tractament: registrar i gestionar els centres i materials de la Xarxa Punt TIC.
Legitimació: missió realitzada en interès públic.
Destinataris: les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen, per compte del responsable del tractament, els serveis TIC i els serveis d’oficines de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.