Jornada de dinamització de la Internet Social 2019
 
Gràcies per compartir amb nosaltres la JDIS
 

Gràcies per compartir amb nosaltres la trobada anual dels professionals de la dinamització de la Internet Social. Unes jornades que apleguen a les persones dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC però també altres professionals que veuen en la nostra tasca oportunitats, aprenentatges i acompanyants per a nous viatges socials i digitals. La JDIS ens ha deixat moltes idees, projectes i aprenentatges compartits durant el matí del 27 de juny a l'Espai Bital i les volem compartir amb tu.

 

 
 
Tuits de la JDIS
 
Repassa la jornada tot llegint la crònica!
 

Un any més, dinamitzadors, dinamitzadores i molts d’altres agents relacionats amb l’entorn de la Xarxa Punt TIC ens vam trobar a la Jornada de l’Internet Social #JdIS 2019 per a compartir plegades un matí molt enriquidor i productiu on vam parlar de ciutadania i generació digital i els reptes en què ens trobem a la Xarxa. Vau asistir un total de 145 persones, de les quals 86 vau ser dones i 59 homes. T'expliquem com va anar amb la crònica i els tuits destacats.

 
 
Presentació de procés participatiu Òmnia a la JDIS
 
Vols recuperar alguna presentació?
 

Al web de la jornada hem penjat tots els materials que talleristes i ponents van utilitzar per a les seves intervencions. Hi trobaràs la presentació que emmarcava el debat, les diferents presentacions i els tallers (tant els que vas assistir com els que no).

Et convidem a recuperar aquell detall que no vas poder anotar, aquell enllaç que no vas tenir temps de linkar o simplement a recordar amb les dades reals tot allò que vam escoltar plegats.

Bona lectura!!!

 
 
 
LA JORNADA EN IMATGES
 

Jornada de l`Internet Social #JdIS 2019

Les fotografies

Des de l'Oficina Tècnica, hem recollit algunes de les imatges pel record. Esperem que us agradin! També podreu sentir-vos allà de nou amb les fotografies 360º.



Jornada de la Internet Social 2019

El vídeo resum de la JDIS 2019

En aquest vídeo us resumim els millors moments de l'esdeveniment!

Ja us hi heu trobat a les imatges?



 
 
AVALUACIÓ DE LA JORNADA
 

Assistents a la Jornada de dinamització de la Internet Social

Valora la JDIS

Per últim, volem demanar-te 1 minut del teu temps perquè ens diguis com vas viure la jornada i quina és la teva opinió sobre el programa i els tallers que vas realizar. T’enviem una petita enquesta de valoració.


Moltes gràcies pel teu temps i esperem trobar-te l’any vinent a una nova jornada on seguir construint i repensant junts/es es reptes tecnològics de l’Internet del futur.

 






Twitter   Facebook   Telegram   Instagram   You tube   Linkedin



generalitat de catalunya logo

Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat

Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: Registre i gestió de centres de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat.
Finalitat del tractament: registrar i gestionar els centres i materials de la Xarxa Punt TIC.
Legitimació: missió realitzada en interès públic.
Destinataris: les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen, per compte del responsable del tractament, els serveis TIC i els serveis d’oficines de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.