#JDIS : Punt TIC i Ciutadania Digital, 27 de juny

Benvolgut/ Benvolguda,

et confirmem que t'has inscrit correctament a la Jornada de dinamització de la Internet Social 2019 que tindrà lloc a l'Espai Bital, (c. José Agustín Goytisolo, 22-28, 08908 L’Hospitalet de Llobregat), el pròxim 27 de juny.

Us hi esperem per a parlar de ciutadania, transformació digital, reptes socials i les seves solucions d’innovació social!

Si vols anar pensant quins tallers escollir un cop arribis a la jornada revisa el programa que hem preparat per aquesta ocasió.

Recorda que pots seguir i compartir tot allò referent a la jornada de la internet social a les xarxes socials a través del nostre canal de Twitter i Instagram! Ens ajudaràs a veure que és el que més ha interessat i el que més ha destacat amb l'etiqueta #JdIS que aglutinarà tots els continguts!


CODINC ha rebut cofinançament de la Comissió Europea, número de projecte 592121-EPP-1-2017-1-BE-EPPKA3-IPI-SOC-IN.Twitter   Facebook   Telegram   Instagram   You tube   Linkedingeneralitat de catalunya logo

Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat

Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: Registre i gestió de centres de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat.
Finalitat del tractament: registrar i gestionar els centres i materials de la Xarxa Punt TIC.
Legitimació: missió realitzada en interès públic.
Destinataris: les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen, per compte del responsable del tractament, els serveis TIC i els serveis d’oficines de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.