#JDIS : Punt TIC i Ciutadania Digital, 27 de juny

Entrem a la recta final dels preparatius de la propera Jornada de Dinamització de la Internet Social 2019.

Aquest any, sota el títol de Punt TIC i Ciutadania Digital tindrem l'oportunitat de conèixer moltes experiències i projectes amb la xarxa i les seves persones com a protagonistes. Consulta aquí el programa.

Parlarem de drets i responsabilitats digitals, de ciutadania, de processos participatius, d'Òmnia, de les persones dinamitzadores, de l'estat de la xarxa, de formació, de realitat virtual i augmentada, de robòtica i programació, de talent digital, d'innovació oberta, i sobretot tindrem l'oportunitat de retrobar-nos i conèixer-nos.

La trobada tindrà lloc a l'Espai Bital, c. José Agustín Goytisolo, 22-28, 08908 L’Hospitalet de Llobregat, el pròxim 27 de juny.

Segueix l'actualitat relacionada amb la jornada a la xarxa a través de l'etiqueta #jdis.

Encara ets a temps de fer la teva inscripció!CODINC ha rebut cofinançament de la Comissió Europea, número de projecte 592121-EPP-1-2017-1-BE-EPPKA3-IPI-SOC-IN.Twitter   Facebook   Telegram   Instagram   You tube   Linkedingeneralitat de catalunya logo

Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat

Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: Registre i gestió de centres de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat.
Finalitat del tractament: registrar i gestionar els centres i materials de la Xarxa Punt TIC.
Legitimació: missió realitzada en interès públic.
Destinataris: les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen, per compte del responsable del tractament, els serveis TIC i els serveis d’oficines de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.