Trobada Territorial,
#territoriPuntTIC
Cap a la innovació social ciutadana
23 de maig

Catalunya central


Trobada territorial a Sant Feliu: de l'alfabetització digital a la innovació social ciutadana

trobada anteriorEl proper 23 de maig organitzem a Sant Feliu de Llobregat una jornada de la Xarxa Punt TIC, dedicada a analitzar l’evolució dels Punt TIC, des de l’alfabetització i formació digital a la innovació social digital.

La sessió, ideada conjuntament amb Sant Feliu Innova i l’Oficina Tècnica de la Xarxa, servirà per compartir experiències i generar sinergies al voltant de la innovació social i conèixer les iniciatives que s'han impulsat des de la ciutat.
 
La jornada comptarà amb la presència de persones dinamitzadores dels telecentres, tècnics de les diferents administracions i representants dels nous laboratoris d’innovació (espais de fabricació digital, de coworking, etc.), de les universitats i dels centres educatius.
 

T'agradaria compartir la jornada amb nosaltres i conèixer la trajectòria del Punt TIC de l’Ajuntament de Sant Feliu? A més,  presentarem exemples de participació de les diferents hèlix de la societat en el procés d’innovació (administració, empresa, centres d’ensenyament i ciutadania). Finalment, intentarem co-dissenyar com ens agradaria que fossin els Punt TIC, en tant que agents locals d’innovació social digital.
 
Si vols assistir a la trobada només cal que omplis la següent inscripció.

El Punt TIC de Sant Feliu Co-Innova - Torre del Roser (Carrer Joan XXIII, 14. Sant Feliu de Llobregat) acollirà la jornada, que tindrà lloc dijous 23 de maig, de 9.30 a 14.30 hores. Ja podeu realitzar la inscripció a la jornada.







Twitter   Facebook   Telegram   Instagram   You tube   Linkedin



Generalitat

Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat

Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: Registre i gestió de centres de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat.
Finalitat del tractament: registrar i gestionar els centres i materials de la Xarxa Punt TIC.
Legitimació: missió realitzada en interès públic.
Destinataris: les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen, per compte del responsable del tractament, els serveis TIC i els serveis d’oficines de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.