Trobada Territorial,
#territoriPuntTIC
Catalunya Central
4 d'abril

Catalunya central

La tercera trobada territorial Punt TIC tindrà lloc a Ripoll, el 4 d'abril

trobada anterior

Amb l'objectiu de fomentar la relació i col·laboració entre els seus Punt TIC ens trobarem al Punt TIC Òmnia de la Devesa del Pla a Ripoll. A més de conèixer-se millor i fer xarxa, les persones participants es formaran en tecnologies relacionades amb la cultura 'maker' i coneixeran projectes interessants.

El programa de la trobada:

  • 10.00-11.00 h. Benvinguda institucional
  • 11.00-11.30 h. Pausa - cafè
  • 11.30-12.00 h. Presentació de SINGA Barcelona a càrrec d' Alexandra Alden,  Directora, SINGA Barcelona.
  • 12.00-13.00 h. Formació 'Nous artesans digitals' a càrrec de Pep Oliveras, dinamitzador, formador i consultor en l'ús de les TIC.
  • 13.00-14.00 h. Dinamització territorial. Coneixem els diferents Punt TIC presents a la trobada i posem en comú els punts i projectes coincidents que ens puguin fer avançar, créixer i fer xarxa. Coneguem-nos millor nosaltres i el nostre capital social.

La inscripció ja està oberta!

2018 va ser un any de canvis, de renovacions i d'impuls en la Xarxa Punt TIC, molt enfocats en la innovació social digital. Volem aprofitar aquest moment per impulsar nous projectes i noves col·laboracions i pensem que per aconseguir-ho és indispensable trobar-nos i establir sinergies entre els i les diferents professionals que fem possible la xarxa.

El Punt TIC - Òmnia La Devesa del Pla (Carrer de Concepció Ducloux, s/n, Ripoll) acollirà la jornada, que tindrà lloc dijous 4 d'abril, de 10.00 a 14.00 hores. Ja podeu realitzar la inscripció a la jornada.Twitter   Facebook   Telegram   Instagram   You tube   LinkedinGeneralitat

Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat

Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: Registre i gestió de centres de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat.
Finalitat del tractament: registrar i gestionar els centres i materials de la Xarxa Punt TIC.
Legitimació: missió realitzada en interès públic.
Destinataris: les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen, per compte del responsable del tractament, els serveis TIC i els serveis d’oficines de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.