Webinar 20 Feb,
Subvenció per l'adquisició de maquinar de fabricació digital
 
Impressora 3d
 
 
Com donar resposta a la convocatòria de subvenció per l'adquisició de maquinar de fabricació digital de la Generalitat de Catalunya?
 

Després de la publicació de l'aprovació de les subvencions adreçades als Punt TIC per adquirir maquinari de fabricació digital, i mentre restem a l'espera que s'obri el període de presentació de propostes:

Realitzarem una sessió de webinar oberta a totes aquelles persones interessades a aclarir els dubtes sorgits per la covocatòria a fi de poder ajudar-los en la elaboració dels projectes.

El dia 20 de febrer, de 13 a 15 hores, podreu accedir des de la pàgina de http://punttic.gencat.cat al webinar per aclarir els vostres dubtes i tecnicismes sobre aquesta convocatòria.

US HI ESPEREM


 


 

  Twitter   Facebook   Telegram   Instagram   You tube   Linkedin

 

 

generalitat de catalunya logo
  Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat

Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: Registre i gestió de centres de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat.
Finalitat del tractament: registrar i gestionar els centres i materials de la Xarxa Punt TIC.
Legitimació: missió realitzada en interès públic.
Destinataris: les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen, per compte del responsable del tractament, els serveis TIC i els serveis d’oficines de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.