Trobada Territorial,
#territoriPuntTIC
Vallesos - 24 Gener.

BCN Nord


La primera trobada territorial Punt TIC tindrà lloc al Vallès, el 24 de gener

BCN Nord

Amb l'objectiu de fomentar la relació i col·laboració entre els seus Punt TIC ens trobarem a Palau-solità i Plegamans. A més de conèixer-se millor i fer xarxa, les persones participants es formaran en tecnologies relacionades amb la cultura 'maker'.

El programa de la trobada:

  • 10.00-11.00 h. Benvinguda institucional
  • 11.00-11.30 h. Pausa - cafè
  • 11.30-12.00 h. Presentació dels projectes europeus 'Digital Welcome' i 'Wemin', una visió de com s'integren els projectes europeus a la dinàmica d'un Punt TIC, a càrrec d'Esther Subias, coordinadora de projectes europeus a Colectic.
  • 12.00-13.00 h. Formació 'Nous artesans digitals' a càrrec de Pep Oliveras, dinamitzador, formador i consultor en l'ús de les TIC.
  • 13.00-14.00 h. Dinamització territorial. Coneixem els diferents Punt TIC presents a la trobada i posem en comú els punts i projectes coincidents que ens puguin fer avançar, créixer i fer xarxa. Coneguem-nos millor nosaltres i el nostre capital social.

La inscripció ja està oberta!

2018 va ser un any de canvis, de renovacions i d'impuls en la Xarxa Punt TIC, molt enfocats en la innovació social digital. Volem aprofitar aquest moment per impulsar nous projectes i noves col·laboracions i pensem que per aconseguir-ho és indispensable trobar-nos i establir sinergies entre els i les diferents professionals que fem possible la xarxa.

La primera d'aquestes jornades tindrà lloc al Punt TIC Palau-solità i Plegamans (Centre Cívic porta 11 - Carrer del Camí Reial, 44. 08184 Palau-solità i Plegamans) dijous 24 de gener de 2019, de 10.00 a 14.00 hores. Convidem a tots els dinamitzadors i dinamitzadores dels Punt TIC del Vallès Oriental i Occidental a participar-hi! Poden realitzar la inscripció a través d'aquest formulari.

Organitzen l'acte la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, a través de la Xarxa Punt TIC, el Punt TIC Palau-solità i Plegamans i els projectes 'Digital Welcome' i 'Wemin'

This event is part of a project that was funded by the European Union’s Asylum, Migration and Integration Fund, under grant agreement project nº 776128. This text reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat

Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: Registre i gestió de centres de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat.
Finalitat del tractament: registrar i gestionar els centres i materials de la Xarxa Punt TIC.
Legitimació: missió realitzada en interès públic.
Destinataris: les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen, per compte del responsable del tractament, els serveis TIC i els serveis d’oficines de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.