Premis ALL DIGITAL 2017

Logo ALL DIGITAL Awards 2017

Nominem companys i companyes Punt TIC als Premis ALL DIGITAL!

La xarxa ALL DIGITAL (abans Telecentre-Europe) ha convocat els seus premis anuals: ALL DIGITAL Awards 2017. Pretén reconèixer els èxits de persones i organitzacions d'arreu d'Europa, que treballen perquè la ciutadania pugui aprofitar els beneficis i oportunitats creats per la transformació digital.

Els premis compten amb quatre categories:

  • Millor dinamitzador/a digital
  • Millor "changemaker" digital
  • Millor projecte de cooperació
  • Millor recurs digital

Pensem que aquests premis poden ser una molt bona oportunitat per mostrar la feina que realitzeu els dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC. Per això, perquè us ho mereixeu, us animem a nominar a algun company o companya. La data límit és l'1 d'agost.

Els formularis s'han d'emplenar en anglès. Entenem que suposa una dificultat, però pensem que paga la pena l'esforç. Si teniu qualsevol consulta, us podeu posar en contacte amb nosaltres per telèfon (902 365 209), correu electrònic (oficina.tecnica[arrova]punttic.cat), Facebook o Twitter.

L'acte de lliurament de premis es realitzarà a l'ALL DIGITAL Summit, el 4 d'octubre. Es tracta de la trobada anual de la xarxa, que enguany tindrà lloc a Barcelona. Els dinamitzadors/ores també esteu convidats/des a participar en la trobada!

 







 


 


 



Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Consulta avís legal.
Baixa de la llista de distribució. Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat