Nascudes al costat de Punt TIC

Nascudes al costat de Punt TIC

Busquem empreses nascudes amb el suport dels dinamitzadors/ores!

Alguns Punt TIC donen suport a l'emprenedoria i compten amb vivers d'empresa o espais de coworking. Des de l'Oficina Tècnica volem trobar empreses que hagin fet els primers passos amb el suport dels Punt TIC i donar-les a conèixer. Demanem la col·laboració dels dinamitzadors i dinamitzadores en la detecció d'aquestes. Ens proposeu alguna empresa que hagi nascut al costat del vostre Punt TIC?

A la Xarxa Punt TIC, de forma tradicional, es promou l'emprenedoria i els dinamitzadors i dinamitzadores donen suport a la creació de noves empreses. Joves o no, aquests nous empresaris/àries i les seves iniciatives precisen de suport per triomfar. És per això que ens plantegem donar difusió a cada una d'aquestes empreses o emprenedors/ores, a través del portal de Punt TIC.

Així sorgeix "Nascudes al costat de Punt TIC", una nova secció, que inclourà informació i entrevistes a aquestes empreses, sempre enfocades a la vinculació que tenen o han tingut amb el Punt TIC.

Necessitem la col·laboració de les persones dinamitzadores perquè ens ajudin a localitzar aquestes empreses. Si al costat del vostre Punt TIC ha nascut alguna empresa, feu-nos-ho saber! Ens podeu contactar per telèfon (902 365 209), correu electrònic (oficina.tecnica[arrova]punttic.cat), per Facebook o Twitter.


  


 


 Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Consulta avís legal.
Baixa de la llista de distribució. Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat