Tornem a enviar-vos aquest butlletí especial que pensem que pot ser del vostre interès (disculpeu l'enviament anterior en format erroni)

17 de juny - Sessió de treball:

Què és la Garantia Juvenil?
 

Garantia Juvenil

 
Tens dubtes sobre la Garantía Juvenil? Trobem-ne les respostes.
 
Què és la Garantia Juvenil? Com funciona? Quins canals i programes que s’estan desenvolupant? Com podem col·laborar?
Per tal de respondre a aquestes preguntes, hem dissenyat una sessió de treball i debat sobre les oportunitats que ofereix la Garantia Juvenil i la participació dels joves.
 
 
Sessió de treball amb una experta.
Assisteix en persona o en línia.
 
La sessió es durà a terme el dia 17 de juny, de forma presencial a la seu del Servei de Societat del Coneixement de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (places limitades a 25 persones) i també es podrà participar a través d'una aula virtual (amb inscripció prèvia i places limitades).
 

Inscrpció Garantia Juvenil

 

El programa de la sessió és el següent:

  • 10.30h - Presentació i benvinguda
  • 10.35h - Ponència a càrrec de la Sra. Marta Massagué, responsable del servei d'atenció i suport als joves a l'àrea d'Ocupació Juvenil al Servei d'Ocupació de Catalunya. Línies, estratègies i oportunitats que ofereix el programa.
  • 12.00h - Debat moderat sobre la participació dels joves en els programes de garantia juvenil i les accions de promoció de l'ocupabilitat. Pluja d'idees i diagnosi de necessitats.
  • 13.30h - Cloenda.
 
Telàpolis Punt TIC SOC
 

 

 

 

  Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Consulta avís legal.
Baixa de la llista de distribució. Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat