VII Jornada Punt TIC i Presó:
Innovar i Créixer

Innovar i créixer amb les TIC


El repte de la Innovació educativa amb suport tecnològic

La VII Jornada Punt TIC i Presó, organitzada de forma conjunta per la Xarxa Punt TIC de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació i la CoP TIC i Presó del programa Compartim del Departament de Justícia, vol servir d'aparador per a compartir conceptes i recursos que impliquen entrar en un "nou" univers, el de la innovació educativa amb suport tecnològic.

  8 de juny, al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada

Arriba el juny i amb ell una nova jornada de #TICipreso, aquest cop una mica especial: #puntticipreso. La jornada tindrà lloc el dimecres 8 de juny de 9.00 a 14.00 hores a la seu del Centre d'Estudis Jurídics i Formació especialitzada, que es troba situat al carrer Ausiàs Marc 40, de Barcelona. Esperem que sigui del teu interès i veure't a la jornada i participar junts!

Inscripció Robótica


Programa
9.00-9.20h: Acreditació i lliurament de la documentació
9.20-9.30h: Presentació:
  • Carles Soler Iglesias, Subdirector General de Programes de Rehabilitació i Sanitat, de la Direcció General de Serveis Penitenciaris (DGSP-Departament de Justícia)
  • Ricard Faura i Homedes, Cap del Servei de Coneixement de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat del Coneixement del Departament d’Empresa i Ocupació
  • Jesús Martínez Marín, Responsable de Formació Directiva i Nous Programes del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada i del programa Compartim de gestió del coneixement del Departament de Justícia
9.30-11 h: Circuït de tallers (40 minuts per taller)
  • Social Coin, unint comunitats a través de bones accions
  • Recursos digitals educatius. Panoràmica dels millors recursos digitals per a l’aprenentatge: Xavier Suñé Suñé, Tècnic del Servei Educatiu del Tarragonès i de l’Àrea TAC del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Formador i Consultor a l’ICE de la URV, en Postgraus de la UOC i la URV.
11.00-11.30h: Pausa
11.30-14.00h: Ronda de tallers simultanis (a escollir, 150 minuts per taller)
  • Scratch i Little Bits a càrrec de Núria Alonso, tècnica especialista en projectes que incorporen l'ús social de la tecnologia a El Teb.
  • Gamificació a càrrec d'Oriol Ripoll, especialista en jocs i en gamificació. Creatiu a Jocs al segon i formador de jocs i del desenvolupament de les competències en el treball i la creativitat. Ha col·laborat en diferents universitats (URL, UPF i UdL) i programes formatius.
  • Edició d'àudio i vídeo amb dispositius mòbils a càrrec d'Alicia Cañellas, especialista en continguts educatius i metodologies disruptives en aCanelma.

Programa Alfadigital Punt TIC Compartim CEFJE


 


 


 Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per als membres de la xarxa i enviat per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Consulta avís legal.
Baixa de la llista de distribució. Contacte: oficina.tecnica@punttic.cat