Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

She Leader 2.0: Congrés Internacional de Directives i Professionals

Des del 10/06/2010 - 09:00
fins el 11/06/2010 - 14:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
She Leader 2.0
She Leader 2.0

Dijous 10 de juny i divendres 11 tindrà lloc a Barcelona She Leader 2.0, el Congrés Internacional de Directives i Professionals, que té com a objectiu oferir recursos i estratègies per a millorar la gestió de les organitzacions i facilitar la promoció de dones directives i professionals, incorporant la igualtat d’oportunitats, les eines 2.0 i les

Dijous 10 de juny i divendres 11 tindrà lloc a Barcelona She Leader 2.0, el Congrés Internacional de Directives i Professionals, que té com a objectiu oferir recursos i estratègies per a millorar la gestió de les organitzacions i facilitar la promoció de dones directives i professionals, incorporant la igualtat d’oportunitats, les eines 2.0 i les tecnologies de la informació i la comunicació.

La sessió del dijous 10 de juny es centrarà en les noves competències per al managment: Talent femení, nous lideratges i estratègies de management. La segona sessió es desenvoluparà durant el matí de l'11 de juny i tindrà com a eix temàtic les noves organitzacions del temps per a una economia més sostenible.

L'acte inaugural del congrés tindrà lloc a les 9:00 hores de l'11 de juny i estarà presidit per Mar Serna, consellera de Treball de la Generalitat de Catalunya, Ma. Teresa Fernández de la Vega, vicepresidenta primera del Govern d’Espanya, i José Montilla, president de la Generalitat de Catalunya.

Líders de diversos països i àmbits d’activitat professional, persones expertes en comunicació, lideratge i tecnologies de la informació aplicades a l’activitat empresarial i professional, participaran el el congrés.

Més informació: She Leader 2.0

Detalls del curs

Data: 
dijous, 10 juny, 2010 - 09:00 a divendres, 11 juny, 2010 - 14:00
Lloc:
World Trade Center
Moll de Barcelona s/n Barcelona
Fitxers adjunts: