Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Sessió de networking al CREC, centre de formació i coworking

Publicat el 11/02/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Sessió de networking “Creativitat i Innovació. Pensament creatiu”
Sessió de networking “Creativitat i Innovació. Pensament creatiu”

El Centre de Recursos per Emprenedors i Ciutadans (CREC) organitza divendres 22 de febrer la sessió de networking “Creativitat i Innovació. Pensament creatiu”. L'objectiu és potenciar el nostre pensament creatiu a través d’eines que ens ajudaran a generar idees noves i diferenciar les bones.

Aquesta serà la primera d'un cicle de sessions de networking que tindran lloc un cop al mes al CREC. Se centrarà en la creativitat i la innovació i donarà a conèixer eines per potenciar el pensament creatiu. Mapes mentals i l'anàlisi de camp de forces són algunes de les eines que s'hi treballaran. El domini d’aquestes eines permet transformar una preocupació en un procés creatiu, generar opcions i claredat en els pensaments, obtenir més col·laboració i aprendre a usar aquest mètode sense dificultat.

Per a aquesta sessió de networking el CREC comptarà amb el coach personal especialitzat en pensament creatiu Johan Wennermark, certificat en millora de processos i amb experiència en lideratge d’equips. També dirigeix i presenta el programa de ràdio Espejo Interior, a RKB 106.9 FM.

La sessió es realitzarà de 19.30 a 22.00 hores del divendres 22 de febrer, al CREC (Carrer Blesa, 27 de Barcelona). Per poder assistir-hi cal enviar un correu electrònic a info[arrova]crec.cc o trucar al telèfon 931165585 i reservar plaça.

El Centre de Recursos per Emprenedors i Ciutadans és un espai tant de formació com de coworking: Ofereix diferents cursos amb un ampli ventall de temàtiques i nivells i també compta amb una comunitat d’emprenedors.

Et pot interessat també