Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Sessió formativa ENDE 2010, a les Terres de l'Ebre

Publicat el 16/11/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge de la sessió formativa ENDE a Móra d'Ebre
Imatge de la sessió formativa ENDE a Móra d'Ebre

El Punt TIC de la Ribera d’Ebre acull la jornada presencial de formació en TIC destinada a les associacions de dones de les Terres de l’Ebre.

Fins una quinzena de dones provinents de les quatre comarques ebrenques han omplert el Punt TIC del Consell Comarcal riberenc en el marc del programa Ende.

Des de fa 3 anys l’Institut Català de la Dona obre línies per tal que les associacions de dones disposin d’equipament informàtics i formació en l’ús dels mateixos. Dissabte la seu del Punt TIC del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va acollir la sessió presencial de la formació en TIC, ja que les properes tres sessions es realitzaran on-line des dels respectius municipis.

Alicia Gamundi, la coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones (ICD) a les Terres de l’Ebre, es mostrava satisfeta per l’èxit de convocatòria, ja que segons Gamundi "és un curs per supera la fractura digital que hi havia entre les dones" En aquest sentit va afegir que des de l’ICD s’està treballant en la creació de xarxes de suport entre les associacions de dones. La primer part d’aquest projecte s’emmarca en la línia d’ajuts Ende, mentre que l’altra és "la possibilitat que hi ha a la pàgina web de l’IDC perquè les associacions pengeu les activitats que organitzeu i alhora pugueu veure que fan la resta d’associacions de tot Catalunya".

Durant la formació, la quinzena de dones presents al curs van aprendre a crear una adreça de correu i bloc de les diferents associacions representades. El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a part de cedir les seves instal·lacions, també va aporta el personal per a la formació.

Aquí podeu veure les fotos de la trobada: