Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Seminari INCLUD-ED: Comunitat, família i aprenentatge: actuacions d’èxit per sortir de l’exclusió educativa

20/09/2011
de 16:00 a 20:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logotip INCLUD-ED
Logotip INCLUD-ED

INCLUD-ED Strategies for inclusion and social cohesion in Europe from education (6è Programa Marc, Comissió Europea, 2006-2011) investiga sobre estratègies que fomenten la cohesió social.

INCLUD-ED Strategies for inclusion and social cohesion in Europe from education (6è Programa Marc, Comissió Europea, 2006-2011) investiga sobre estratègies que fomenten la cohesió social. El projecte compta amb la participació d’universitats i centres de recerca de 14 països i es coordina des del centre de recerca CREA de la Universitat de Barcelona.

Al seminari que tindrà lloc el dimarts 20 de setembre, presentaran les Comunitats d'Aprenentatge com a actuacions educatives d’èxit que estan demostrant millorar els resultats acadèmics i la convivència escolar a diferents centres educatius d’Europa.

Hi participaran persones investigadores que han analitzat aquestes actuacions, responsables de l’administració educativa i persones de la comunitat que estan vivint les millores que han portat aquestes actuacions a la seva escola i a les seves vides.

Podeu consultar el programa i realitzar la inscripció en aquest enllaç.

Detalls del curs

Data: 
dimarts, 20 setembre, 2011 - 16:00 a 20:00
Lloc:
Representació de la Comissió Europea a Barcelona
Passeig de Gracia, 90 Barcelona