Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

2a Jornada puntXpunt: Tendències i solucions TIC aplicades al turisme

27/10/2010
de 09:00 a 13:30
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Logo puntXpunt
Logo puntXpunt

Les jornades puntXpunt, iniciativa de la Fundació puntCAT i PIMEC, estan dedicades a compartir les eines i pràctiques que Internet ens ofereix per a ser més competitius.

Les jornades puntXpunt, iniciativa de la Fundació puntCAT i PIMEC, estan dedicades a compartir les eines i pràctiques que Internet ens ofereix per a ser més competitius. El seguiment de la reputació de la marca a Internet, la potenciació de les vendes obrint nous canals, l’especialització, o la potenciació de grups de clients fidels, prenen una nova dimensió amb Internet.

En aquesta segona jornada puntXpunt, que té per títol "Tendències i solucions TIC aplicades al turisme. Internet com a oportunitat de negoci", experts en la matèria donaran les claus en comunicació 2.0, en solucions i eines que s’estan aplicant a la xarxa, a models de negoci en turisme que estan funcionant i a les tendències que estan venint en aquest sector. S’adreça, especialment, al sector hoteler i als establiments d’allotjament, si bé és una jornada oberta a tot el sector del turisme que ja estigui apostant per Internet i les seves possibilitats.

Més informació

Detalls del curs

Data: 
dimecres, 27 octubre, 2010 - 09:00 a 13:30
Lloc:
Evenia Olympic Resort
Avinguda del Rieral, 55-57 Lloret de Mar