Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Rodem un videoclip al Punt TIC - Òmnia Can Genís de Palafrugell (video)

Publicat el 20/07/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge del rodatge d'un videoclip al punt TIC-Òmnia Palafrugell
Imatge del rodatge d'un videoclip al punt TIC-Òmnia Palafrugell

El Punt TIC - Òmnia Can Genís de Palafrugell treballa diversos projectes d'edició digital de vídeo, adreçats a joves. Avui participem en el rodatge d'un videoclip d'un dels participants del punt, l'Isham.

“Noi magrebí” és la cançó escrita per l'Isham, un noi de 19 anys nascut a Palafrugell i d'origen magrebí. La lletra, en català i àrab, parla del seu entorn i de les seves preocupacions, a ritme de hip-hop.

Els seus amics i altres joves usuaris del punt han participat en el rodatge del videoclip de la cançó. Un projecte col·laboratiu amb més de 20 implicats que vol fomentar el treball en equip i posar en evidència les possibilitats de la xarxa per a difondre les seves creacions.

El vídeo s'ha enregistrat en diverses fases, tant a interiors com a exteriors. Avui participem en el rodatge amb chroma, una tècnica audiovisual amb la que es pot substituir un fons per un altre.

El resultat final es podrà veure en breu. Si no podeu esperar, us deixem mentre amb el reportatge del “com es va fer”. 3, 2, 1... Acció!

                                                                      

 

Et pot interessat també