Promovem les STEAM a la Xarxa Punt TIC. Parlem de gamificació, videojocs i perspectiva de gènere

Gamificació, videojocs i perspectiva de gènere
Gamificació, videojocs i perspectiva de gènere. Llicència: BY-SA
dijous, 22 abril, 2021 - 12:00 a 13:00

El Dia Internacional de les Nenes en les TIC se celebra enguany el dijous 22 d'abril i des de la Xarxa Punt TIC realitzem la xerrada 'Promovem les STEAM a la Xarxa Punt TIC. Parlem de gamificació, videojocs i perspectiva de gènere'. Comptarem amb:

Natàlia Pujades, cofundadora de Scratch School
Ana Belen del Tovar, educadora TIC i membre de Femdevs i Girls Make Games

Ara mateix, la reunió encara no s'està fent. Estigues atent a la data i hora senyalada. Quant el moderador entri podràs accedir-hi.

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.