Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Els reptes de les TIC, a debat a la Seu d’Urgell

Publicat el 11/02/2009
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Els reptes de les TIC, a debat a la Seu d’Urgell
Els reptes de les TIC, a debat a la Seu d’Urgell

Mig centenar de persones, entre alcaldes, regidors i professionals del sector van participar en la Jornada de Telecomunicacions que va tenir lloc el passat 6 de febrer a la Seu d'Urgell, organitzada pel Consell Comarcal de l'Alt Urgell i el COETT.

Al llarg de les diverses sessions, representants d’administracions públiques, del món empresarial i del mateix COETTC van exposar davant dels assistents els nous reptes que planteja el desplegament de les noves tecnologies de la comunicació, tant a nivell global com local.

Les diverses intervencions van permetre dibuixar un panorama de futur en què les noves tecnologies vinculades a la societat de la informació estan cridades a desenvolupar un rol capdavanter en la dinamització socieconòmica de territoris de muntanya, i amb una gran dispersió demogràfica, com és el cas de l’Alt Urgell. Els ponents van coincidir a valorar positivament el treball fet fins ara, però alhora van afirmar que cal continuar invertint en infraestructures i equipaments de telecomunicacions per tal que la comarca estigui preparada davant les oportunitats que brindarà el futur.